3x3cz Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago (edited) Vodimo, ali nije bas sjajno, samo da prelomimo ide ovo na 15 ako Bog da Edited 11 hours ago by 3x3cz
Zadnji vezni Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Sudije se baš trude da ostave Makabi u životu. 1
Thor Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Verovatno 3 najveca g...koja su mogli da postave da sude... 1
DijametralnoSuprotan Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 1 minute ago, mister-no said: Moramo da prebacimo u Asvel mode ovo napucavanje i trčanje s njima moramo da batalimo Podseca tekma i kretanje rezultata na Minhen, samo da kraj ne bude isti.
Volter Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Čudo da je Batler bio onako loš, ovo je utakmica u NBA stilu.
fradler Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Moraće Batler krv da propiša da preskoči Jaga i Kodija u hijerarhiji 3
3x3cz Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Kako je lepo videti Tomica kako se raduje i bodri tim a isto tako ruzno videti Bagzija
Miki28 Lakers in 5 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Just now, DijametralnoSuprotan said: Opala pojavio se i brazilski Stokton. Jedna slicnost?
mister-no Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Sad Bagzi Drčeli ja sam ovog dečka dovukao iz favele 1
Giorgio II Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Stvarno smo "smrtonosni" u tranziciji...lete momci kad krenu u kontru
K.Dot Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Batler čini mi se isuviše ležerno ušao u utakmicu, u 2/2 da pokuša opet.
Zadnji vezni Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Polako što se Batlera tiče.Čovek došao praktično juče.Šta očekujemo da hapsi defanzivno a da utrpa odmah 20+. 1
Recommended Posts