Issey Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 minute ago, Night wolf said: Izundu katastrofa večeras Stvarno očaj...
Wook Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Iznudu večeras kao da prvi put drži loptu u rukama. Bukvalno vruć krompir. 1
DijametralnoSuprotan Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 3 minutes ago, Night wolf said: Izundu katastrofa večeras Nije trenirao uopste, bio bolestan. Primecuje se.
Volter Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Izundu izuva. Malo nam treba da pokažemo koliko smo opaki.
srlepajce Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Reakcija Čime na Jaginu trojku 😄 Koliko je on dobar lik 1
vladi Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Koliko smo borben i atletski dobar tim, konacno! Sa Butlerom, Grejmom, River/Bolomboy mi imamo dve brutalne petorke i mozemo svih 40min da se sibamo sa bilo kim 1
Night wolf Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Imamo ove sezone dosta igrača koji hoće da dokažu da vrede. Biće paklena sezona
Wook Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 3 minutes ago, vladi said: Koliko smo borben i atletski dobar tim, konacno! Sa Butlerom, Grejmom, River/Bolomboy mi imamo dve brutalne petorke i mozemo svih 40min da se sibamo sa bilo kim I Litvanac za kraće deonice.
MrTripleDouble Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Pa pleme tj jbm na metar stojis ne vidis cist poslednji kontakt igraca Baskonije
Volter Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Kad se priključi Batler mi smo tim za plej-of NBA lige. 1
Miki28 Lakers in 5 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Hahahaha Jordan brat. Pokazuje challenge jer su navijaci rekli da je od igraca Baskonije i ubjedjune Sasu. Kakav lik 1
Recommended Posts