YAO Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ali selekcija suta Nwore duga dvojka preko ruke. I tako vec mesecima 2
DijametralnoSuprotan Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Nwora isilova sve zivo i i dalje ne moze dalje od obruca.
dunaj95 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, YAO said: Ali selekcija suta Nwore duga dvojka preko ruke. I tako vec mesecima Sve je bilo dobro dok je pogađao...a pogađao je teške šuteve...ovakvog kakav je sada je toliko teško gledati ...jedan od "najružnijih" košarkaša za gledanje...
Bejn Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Mislim, da je sada jasno zašto Nwora nije ništa igrao u efesu.
Dr.J Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Usao sam da napisem da je Sasa Obradovic jedna 0 trenerska i obican klovn sto se krije iza igraca dobili oni sami utakmicu ili izgubili, on nema 0% uticaja na desavanja na utakmici. Sta on dozvoljava ovom Nwori to je za osudu i jednog i drugog. 1 1 1 3
Dzo23 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Jedna od onih utakmica kad CMM na terenu izgleda kao Lebron iz prajma. Surova dominacija. 1
TB Told Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2:2 šut Partizana za tri u drugom poluvremenu. Koliko gubimo?
Brajant Danston Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Kako god se ovo završi, bilo bi lepo da produžimo Mekintajera. Najbolji i najbitniji naš igrač i ove sezone. 1 1
Issey Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, Dr.J said: Usao sam da napisem da je Sasa Obradovic jedna 0 trenerska i obican klovn sto se krije iza igraca dobili oni sami utakmicu ili izgubili, on nema 0% uticaja na desavanja na utakmici. Sta on dozvoljava ovom Nwori to je za osudu i jednog i drugog. Nemoj brate, to je ovde jeres... 1
Žilee Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago CMM Semi Boki postovanje za momke ,sljakaju kvalitetno,Kalina i Rivero dobri su oni nema sta.Ostalo no comment. 1
YAO Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago CMM me mnogo puta nervirao prosle sezone i retko ove sezone,ali covek je na 100 posto svaku tekmu i zato treba za razliku od mnogih da ostane sledece sezone 1
Issey Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, Brajant Danston said: Kako god se ovo završi, bilo bi lepo da produžimo Mekintajera. Najbolji i najbitniji naš igrač i ove sezone. Bokija takođe...
TB Told Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Partizan šutirao 5-4 za tri, a ipak gubi. Da nije zbog samo jednog skoka u napadu? 1
dunaj95 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Batler i Nwora moraju dati bar po 15p da se sva njihova sranja iz odbrane pokriju.. 1
Dzo23 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, TB Told said: Partizan šutirao 5-4 za tri, a ipak gubi. Da nije zbog samo jednog skoka u napadu? Promasio je sad Brown, a maloprije Lakic jednu. 1
TB Told Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, Dzo23 said: Promasio je sad Brown, a maloprije Lakic jednu. Pisano u pre Braunovog šuta, svakako je i 6-4 odličan šut.
Disfruto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Jbm ti ja ovog trenera koji preuzima u odbrani i bude kaznjen non stop Jbm ti ja trenera koji preuzima sa Jagom u odbrani
Recommended Posts