YAO Posted Sunday at 08:42 PM Posted Sunday at 08:42 PM Ali selekcija suta Nwore duga dvojka preko ruke. I tako vec mesecima 2
DijametralnoSuprotan Posted Sunday at 08:43 PM Posted Sunday at 08:43 PM Nwora isilova sve zivo i i dalje ne moze dalje od obruca.
dunaj95 Posted Sunday at 08:45 PM Posted Sunday at 08:45 PM Just now, YAO said: Ali selekcija suta Nwore duga dvojka preko ruke. I tako vec mesecima Sve je bilo dobro dok je pogađao...a pogađao je teške šuteve...ovakvog kakav je sada je toliko teško gledati ...jedan od "najružnijih" košarkaša za gledanje...
Bejn Posted Sunday at 08:45 PM Posted Sunday at 08:45 PM Mislim, da je sada jasno zašto Nwora nije ništa igrao u efesu.
Dr.J Posted Sunday at 08:46 PM Posted Sunday at 08:46 PM Usao sam da napisem da je Sasa Obradovic jedna 0 trenerska i obican klovn sto se krije iza igraca dobili oni sami utakmicu ili izgubili, on nema 0% uticaja na desavanja na utakmici. Sta on dozvoljava ovom Nwori to je za osudu i jednog i drugog. 1 1 1 3
Dzo23 Posted Sunday at 08:47 PM Posted Sunday at 08:47 PM Jedna od onih utakmica kad CMM na terenu izgleda kao Lebron iz prajma. Surova dominacija. 1
TB Told Posted Sunday at 08:47 PM Posted Sunday at 08:47 PM 2:2 šut Partizana za tri u drugom poluvremenu. Koliko gubimo?
Brajant Danston Posted Sunday at 08:48 PM Posted Sunday at 08:48 PM Kako god se ovo završi, bilo bi lepo da produžimo Mekintajera. Najbolji i najbitniji naš igrač i ove sezone. 1 1
Issey Posted Sunday at 08:48 PM Posted Sunday at 08:48 PM Just now, Dr.J said: Usao sam da napisem da je Sasa Obradovic jedna 0 trenerska i obican klovn sto se krije iza igraca dobili oni sami utakmicu ili izgubili, on nema 0% uticaja na desavanja na utakmici. Sta on dozvoljava ovom Nwori to je za osudu i jednog i drugog. Nemoj brate, to je ovde jeres... 1
Žilee Posted Sunday at 08:48 PM Posted Sunday at 08:48 PM CMM Semi Boki postovanje za momke ,sljakaju kvalitetno,Kalina i Rivero dobri su oni nema sta.Ostalo no comment. 1
Taki Posted Sunday at 08:48 PM Posted Sunday at 08:48 PM Izvini Kodi za sva moja sranja prosle sezone
YAO Posted Sunday at 08:48 PM Posted Sunday at 08:48 PM CMM me mnogo puta nervirao prosle sezone i retko ove sezone,ali covek je na 100 posto svaku tekmu i zato treba za razliku od mnogih da ostane sledece sezone 1
Issey Posted Sunday at 08:49 PM Posted Sunday at 08:49 PM Just now, Brajant Danston said: Kako god se ovo završi, bilo bi lepo da produžimo Mekintajera. Najbolji i najbitniji naš igrač i ove sezone. Bokija takođe...
TB Told Posted Sunday at 08:51 PM Posted Sunday at 08:51 PM Partizan šutirao 5-4 za tri, a ipak gubi. Da nije zbog samo jednog skoka u napadu? 1
dunaj95 Posted Sunday at 08:51 PM Posted Sunday at 08:51 PM Batler i Nwora moraju dati bar po 15p da se sva njihova sranja iz odbrane pokriju.. 1
Dzo23 Posted Sunday at 08:52 PM Posted Sunday at 08:52 PM Just now, TB Told said: Partizan šutirao 5-4 za tri, a ipak gubi. Da nije zbog samo jednog skoka u napadu? Promasio je sad Brown, a maloprije Lakic jednu. 1
DijametralnoSuprotan Posted Sunday at 08:54 PM Posted Sunday at 08:54 PM Opet Kalinic ulazi u zonu sumraka. 1
TB Told Posted Sunday at 08:55 PM Posted Sunday at 08:55 PM 2 minutes ago, Dzo23 said: Promasio je sad Brown, a maloprije Lakic jednu. Pisano u pre Braunovog šuta, svakako je i 6-4 odličan šut.
Dzo23 Posted Sunday at 08:55 PM Posted Sunday at 08:55 PM Opet s Jagom ulazi u poslednju cetvrtinu. Nevjerovatno 1
Disfruto Posted Sunday at 08:55 PM Posted Sunday at 08:55 PM Jbm ti ja ovog trenera koji preuzima u odbrani i bude kaznjen non stop Jbm ti ja trenera koji preuzima sa Jagom u odbrani
Recommended Posts