Zadnji vezni Posted yesterday at 08:50 PM Posted yesterday at 08:50 PM Sad trazis tajmaut vezaro?! Vadi Nworu covece. Kasni sa Izunduom...ko se god zapali on ga gasi na klupi. 1
NikeAir Posted yesterday at 08:50 PM Posted yesterday at 08:50 PM Obradovic vodi ekipu kao navijac a nenkao trener.Nismo postigli kos iz igre u zadnjoj cetvrtini...Covek ne reaguje,igramo jako glupo u napadu.
Issey Posted yesterday at 08:50 PM Posted yesterday at 08:50 PM (edited) Tri ili četiri napada na +5 smo imali da se odlepimo, a mi šutiramo trojke preko ruke... I posle Fener prejak, ne pitamo se ništa... Edited yesterday at 08:52 PM by Issey
Valensija Posted yesterday at 08:51 PM Posted yesterday at 08:51 PM Just now, Issey said: Tri i četiri napada na +5 smo imali da se odlepimo, a mi šutiramo trojke preko ruke... I posle Fener prejajk, ne pitamo se ništa... 5 zaredom 1
srlepajce Posted yesterday at 08:52 PM Posted yesterday at 08:52 PM Bolje da ide na ulaz Kodi od ovih uzasnih suteva
No name Posted yesterday at 08:52 PM Posted yesterday at 08:52 PM U bonusu su legendo !!! Mani se trojki.
Zadnji vezni Posted yesterday at 08:53 PM Posted yesterday at 08:53 PM Kakav je ovaj Obradović komičan trener. Kasnio sa tajmautom dva minuta.Da ih malo smiri,osmisli neki napad,ali NE. traži ga kad su ljudi napravili laganih 7-0. Uzasan trener bas.
vladi Posted yesterday at 08:53 PM Posted yesterday at 08:53 PM Ovi usli u bonus na početku, a mi pucamo trojke.. Koji dunster
Žilee Posted yesterday at 08:55 PM Posted yesterday at 08:55 PM 5 pogodjenih trojki od toga ej alo Čima dao 4
Dzo23 Posted yesterday at 08:55 PM Posted yesterday at 08:55 PM Mekintajer nije u stanju bilo sta da iskreira. Ako nema tranzicije nema nas. 1
Miki28 Lakers in 5 Posted yesterday at 08:55 PM Posted yesterday at 08:55 PM Ae da vidimo kako ce nas sad pokrasti
DijametralnoSuprotan Posted yesterday at 08:58 PM Posted yesterday at 08:58 PM Kakav je BogOtac Butler!
ZiS Posted yesterday at 08:59 PM Posted yesterday at 08:59 PM Koliko mi lakše igramo u napadu kad je Batler na terenu… Čovek izmišlja poene 🙏
MrTripleDouble Posted yesterday at 09:00 PM Posted yesterday at 09:00 PM BI SMART GIV D BOL INSAJD GO FRI FROVS GO FRI FROV LAJN
Recommended Posts