Zadnji vezni Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Sad trazis tajmaut vezaro?! Vadi Nworu covece. Kasni sa Izunduom...ko se god zapali on ga gasi na klupi. 1
NikeAir Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Obradovic vodi ekipu kao navijac a nenkao trener.Nismo postigli kos iz igre u zadnjoj cetvrtini...Covek ne reaguje,igramo jako glupo u napadu.
Issey Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago (edited) Tri ili četiri napada na +5 smo imali da se odlepimo, a mi šutiramo trojke preko ruke... I posle Fener prejak, ne pitamo se ništa... Edited 20 hours ago by Issey
Valensija Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Just now, Issey said: Tri i četiri napada na +5 smo imali da se odlepimo, a mi šutiramo trojke preko ruke... I posle Fener prejajk, ne pitamo se ništa... 5 zaredom 1
Zadnji vezni Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Kakav je ovaj Obradović komičan trener. Kasnio sa tajmautom dva minuta.Da ih malo smiri,osmisli neki napad,ali NE. traži ga kad su ljudi napravili laganih 7-0. Uzasan trener bas.
vladi Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Ovi usli u bonus na početku, a mi pucamo trojke.. Koji dunster
Dzo23 Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Mekintajer nije u stanju bilo sta da iskreira. Ako nema tranzicije nema nas. 1
ZiS Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Koliko mi lakše igramo u napadu kad je Batler na terenu… Čovek izmišlja poene 🙏
MrTripleDouble Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago BI SMART GIV D BOL INSAJD GO FRI FROVS GO FRI FROV LAJN
Recommended Posts