srlepajce Posted 59 minutes ago Posted 59 minutes ago Bravo bre Skracuj rotaciju i teraj sad na najjace do kraja
DijametralnoSuprotan Posted 58 minutes ago Posted 58 minutes ago Strasno sta sve mrtvi Douzer ubacuje danas.
Ikac Posted 57 minutes ago Posted 57 minutes ago 6 minutes ago, Ikac said: Samo da se skloni Dos Santos i sve će biti ok. So far so good.
Summerfunk Posted 57 minutes ago Posted 57 minutes ago Al što uvek mora bivši igrač Partizana ili naš igrač da nas jebe, ja to ne mogu da razumem... Klasika uvek.
vinogradskaopera Posted 55 minutes ago Posted 55 minutes ago Oj glavom da sutamo bacanja isto bi bilo.
DijametralnoSuprotan Posted 55 minutes ago Posted 55 minutes ago Neverovatno koliko ciglare sa bacanja. CMM oba.
texas Posted 55 minutes ago Posted 55 minutes ago Bitno je da Sale kaze da nam bacanja nisu problem 1
Issey Posted 55 minutes ago Posted 55 minutes ago Najgora ekipa smo što se bacanja tiče, baš boli... 2
Summerfunk Posted 54 minutes ago Posted 54 minutes ago Just now, Issey said: Najgora ekipa smo što se bacanja tiče, baš boli... Godinama unazad. Sve uvek isto. Promeniš dvocifren broj igrača, opet isto.
Sector Posted 54 minutes ago Posted 54 minutes ago Koje mučenje, oči mi krvare. Daj Butlera iso do kraja pa šta bude. 1
DijametralnoSuprotan Posted 53 minutes ago Posted 53 minutes ago Just now, Sector said: Koje mučenje, oči mi krvare. Daj Butlera iso do kraja pa šta bude. Setio ga se da postoji 😄
Žilee Posted 52 minutes ago Posted 52 minutes ago Just now, DijametralnoSuprotan said: Setio ga se da postoji 😄 Umoran je bio ,ocigledno mu treva sveziji zavrsnicu ,nije ga zaboravio
Summerfunk Posted 51 minutes ago Posted 51 minutes ago Ma ne može Batler više od 20tak minuta. Svaku utakmicu ima skoro istu minutažu, očigledno da ni njemu ne odgovara. Jeste da se Saša voli inatiti, ali nije sigurno toliki mentol baš da drži najbolje igrača na klupi jer mu se može
Issey Posted 50 minutes ago Posted 50 minutes ago Kakva odbrana, prošeta se čovek. A nismo u bonusu...
Recommended Posts