DijametralnoSuprotan Posted Tuesday at 07:48 PM Posted Tuesday at 07:48 PM 4 minutes ago, Cavani said: Opet isto, dobicemo ako damo 100+ poena. Odbranu ne doticemo. Ovo je neki novi nivo neigranja odbrane. Ne zanima nas bukvalno. Samo da ubacimo kos vise.
bodo Posted Tuesday at 07:50 PM Posted Tuesday at 07:50 PM Hapoel drži odlična trojka na maloj razlici. 6
Žilee Posted Tuesday at 07:50 PM Posted Tuesday at 07:50 PM Mi kad god i budemo agresivni oni nama dunu jedan faul ne moze se postena odbrana ni igrati
Sinnerman Posted Tuesday at 07:50 PM Posted Tuesday at 07:50 PM Koliko je ova Kristina bolja riba na grobarskim utakmicama nego na našim. Kod nas se obuče uvek kao neka jeftina šatorska pevaljka. Kad igra Partizan pripisao bih joj kuću i okućnicu na keca. 6
ElPibe91 Posted Tuesday at 07:50 PM Posted Tuesday at 07:50 PM (edited) Mogao sam stan da stavim da će Kodi da usere motku. Ne mogu da verujem, da kad imaš Batlera u timu, sme on da uzme po ko zna koji put loptu da rešava 😳 Edited Tuesday at 07:51 PM by ElPibe91
suptil Posted Tuesday at 07:53 PM Posted Tuesday at 07:53 PM Statisticki gotovo izjednacen mec. Pir 55:55 recimo. Silna ce borba u drugom da bude.
bodo Posted Tuesday at 07:54 PM Posted Tuesday at 07:54 PM (edited) 3 minutes ago, Sinnerman said: Koliko je ova Kristina bolja riba na grobarskim utakmicama nego na našim. Kod nas se obuče uvek kao neka jeftina šatorska pevaljka. Kad igra Partizan pripisao bih joj kuću i okućnicu na keca. I moja žena je isto komentirala. Kaže da je bar neki ukras stavila u vidu nakita.😁 Edited Tuesday at 07:55 PM by bodo
srlepajce Posted Tuesday at 07:54 PM Posted Tuesday at 07:54 PM 2 minutes ago, bodo said: Hapoel drži odlična trojka na maloj razlici. bar 2-3 ubacili posle vrlo dobre odbrane Al jbg 1
Bejn Posted Tuesday at 07:54 PM Posted Tuesday at 07:54 PM Odbrane bez. Daj Bože da nam ne stane napad u drugom. Očekujem 111:110 za nas.
Wook Posted Tuesday at 07:57 PM Posted Tuesday at 07:57 PM Izundu 0 poena, a najkonstantniji je igrač već neko vreme. Mora nešto ubaciti u drugom.
Glavonjic Posted Tuesday at 07:57 PM Posted Tuesday at 07:57 PM Odzelej i Dobrić su neverovatnom energijom izvukli makar 5 lopti za koje mi je delovalo da su njihove. Kalinić odličan u odbrani. Moneke previše pomaže, spušta se preduboko. 1
Wook Posted Tuesday at 07:59 PM Posted Tuesday at 07:59 PM 1 minute ago, Mile1 said: Jago i Batler isto minuta e moj obra Koliko vidim ideja mu je da svežim Butlerom dokrajči protivnika u drugom, ali ne vadi se vruć igrač kao nisu faulovi u pitanju. Prošli meč je prošlo, danas mođda neće.
bodo Posted Tuesday at 08:00 PM Posted Tuesday at 08:00 PM Moneke poprilično loš u prvom. U oba smera. Mora to bolje.
texas Posted Tuesday at 08:02 PM Posted Tuesday at 08:02 PM 6 minutes ago, bodo said: I moja žena je isto komentirala. Kaže da je bar neki ukras stavila u vidu nakita.😁 Cim tako kaze odma znas da je top riba 😂 2
bodo Posted Tuesday at 08:02 PM Posted Tuesday at 08:02 PM Just now, texas said: Cim tako kaze odma znas da je top riba 😂 O da. 1
DijametralnoSuprotan Posted Tuesday at 08:06 PM Posted Tuesday at 08:06 PM Wainright u EL sut za 3p 29% protiv nas 4/4, nestvarno.
tejlor Posted Tuesday at 08:07 PM Posted Tuesday at 08:07 PM 1 minute ago, tejlor said: Evo bubreg za Batlerov ugovor Evo drugi za Nvorin
Žilee Posted Tuesday at 08:08 PM Posted Tuesday at 08:08 PM 5/5 1 minute ago, DijametralnoSuprotan said: Wainright u EL sut za 3p 29% protiv nas 4/4, nestvarno.
Shunsuke Nakamura Posted Tuesday at 08:08 PM Posted Tuesday at 08:08 PM Ovo je već mnogo od Venrajta.
Sinnerman Posted Tuesday at 08:08 PM Posted Tuesday at 08:08 PM Monekea je tužno gledati koliko se muči.
Recommended Posts