Sinnerman Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ne znam šta su drugi videli, po mom mišljenju Glas nije namerno nagazio Jaga, nevezano što su dosudili nesportski faul. Jago je skroz neprirodno ostavio nogu, a Glas je pokušao da ga stigne i stao mu na nogu.
Milko Miller Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Iskreno receno nije izgledalo ozbiljno, samo ga je Glas bas dobro zgazio pa je sigurno bilo poprlicno bolno.
Summerfunk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, 3x3cz said: Verovatno se Karter vraca cim se zavrsava sa Grejmom. Ne možemo imati 6374 igraca u timu. Ma neće to biti skoro, jedino ako Karter neće već sledeće nedelje zaigrati, a realno je da neće. Tako da ne kontam zašto bi šilbovao igrača ako ovaj neće zaigrati. Mada ko zna, možda je Karter trenirao u Americi duže vreme, Bog sam zna šta se tu dešava. Možda je Grejem prehlađen samo pa nije u sastavu. 2 minutes ago, Dzo23 said: Pa logicno da dobije Miljenovic. Nego ko ce? A ništa me ne bi čudilo da preuzme Grejemovu poziciju i presedi svih 40 minuta na klupi. Ili da će Kodi da krvari 35+ i da ostalih 5 min uzme Batler.
Issey Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Deluje da je ok Jago... Stoji na tajm autu... Edit: evo ga u igri.... Edited 1 hour ago by Issey
Dzo23 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Vratio seeeeee. Bravooo maliiii Kakav faul svira, ju ju ju... Kakvi su to indijanci bez trunke osjećaja. Edited 1 hour ago by Dzo23 1
DijametralnoSuprotan Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ne smarajte sa Grejemom, ima jednu od najvecih ako ne i najvecu platu u timu, a ne doprinosi, ne igra i logicno je da ga otpremimo u sto skorijem roku. Njegov status nema veze ni sa Yagom, Karterom, Miljenom. 8
Disfruto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Davidovca je mučno gledati i protiv ovog skromnog Beča 3 1
Volter Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Znajući kakav je Izundu, sudijama je sad najlakše da njemu sviraju faulove. 1
Summerfunk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, Disfruto said: Davidovca je mučno gledati i protiv ovog skromnog Beča Ističe mu ugovor na kraju sezone. Nadam se razlazu 5
Sinnerman Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, DijametralnoSuprotan said: Ne smarajte sa Grejemom, ima jednu od najvecih ako ne i najvecu platu u timu, a ne doprinosi, ne igra i logicno je da ga otpremimo u sto skorijem roku. Njegov status nema veze ni sa Yagom, Karterom, Miljenom. Ne smaramo, kako misliš da se otprema igrač pod garantovanim ugovorom? Nešto baš i ne verujem u bajke da će da kaže "e važi nisam bio dobar, raskidam na moju štetu". Mene nervira to što vidim da nije bilo strpljenja sa njim da se čovek oživi kad već ima jedan od najvećih ugovora. Držao bih ga na terenu u ABA ligi ili dok ne proradi ili dok ne počne da plače od nemoći i sam pobegne kući. 2
Milko Miller Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 minutes ago, DijametralnoSuprotan said: Ne smarajte sa Grejemom, ima jednu od najvecih ako ne i najvecu platu u timu, a ne doprinosi, ne igra i logicno je da ga otpremimo u sto skorijem roku. Njegov status nema veze ni sa Yagom, Karterom, Miljenom. Pa donekle ima jer sigurno ne bi dogovorili raskid da se Jago ozbiljnije povredio ili da Karter jos daleko od povratka. Jer sta nam znaci da se resimo jakog ugovora ako na kraju imamo tri igraca na bekovskim pozicajama.
mister-no Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Sinnerman said: Ne smaramo, kako misliš da se otprema igrač pod garantovanim ugovorom? Nešto baš i ne verujem u bajke da će da kaže "e važi nisam bio dobar, raskidam na moju štetu". Mene nervira to što vidim da nije bilo strpljenja sa njim da se čovek oživi kad već ima jedan od najvećih ugovora. Držao bih ga na terenu u ABA ligi ili dok ne proradi ili dok ne počne da plače od nemoći i sam pobegne kući. Pa može da mu se nađe klub i da deo plate plaćamo mi a ima 100 hiljada više od Jaga valjda..
Summerfunk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Sinnerman said: kako misliš da se otprema igrač pod garantovanim ugovorom? Tako što mu isplatiš ono št mu duguješ i raskinete saradnju. Ili nađeš nekog ko će da preuzme ugovor. Ne bih se iznenadio da bude Yago 2.0 scenario. Nek se sunča u Americi, ako se neko povredi, biće pozvan da se vrati. Sad ne znam baš da li je Grejemov ugovor među najjačima, ako se ne varam, ~900.000 evra je? Pa skoro toliko ima i Yago, Davidovac... 😭😄 1
Dzo23 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kakve faulove prave u bonusu, ju ju... Saša će zadaviti nekoga imam osjećaj 1
alokin Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Sale se solidno čuje tokom prenosa 🤣 lepo je nagazio Miljenovica
Petkovic Miroslav97 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, alokin said: Sale se solidno čuje tokom prenosa 🤣 lepo je nagazio Miljenovica Reklo bi se sa razlogom.
Ebuka Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, alokin said: Sale se solidno čuje tokom prenosa 🤣 lepo je nagazio Miljenovica To nije problem. Problem je kad pricas ovako o protivniku... 4
mister-no Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 6 minutes ago, DijametralnoSuprotan said: Boom nas detonirao. Kaže Saša neverovatno ko nas ubija jbt 1
Wook Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 13 minutes ago, DijametralnoSuprotan said: Ne smarajte sa Grejemom, ima jednu od najvecih ako ne i najvecu platu u timu, a ne doprinosi, ne igra i logicno je da ga otpremimo u sto skorijem roku. Njegov status nema veze ni sa Yagom, Karterom, Miljenom. Samo ludo hrabar, ili neznalica može dati najveći ugovor čoveku koji takmičarsku košarku, tj. čutavu sezonu nije odigrao 3 godine. Može da se proba sa takvim igračima, ali za neki niži ugovor. 2
Recommended Posts