Sinnerman Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Fali mi i Ođelele. Mora brat da ima svojih pet minita.
Diogen Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 13 % šutiramo za 3 Da smo samo tu na 30 % imali bi 8 poena prednosti i pored svih gluposti i propusta.
Don Dusko Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago Da li se to Dobric povredio?Jebbbbbbbbottttttte
Bobby Shurda Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Hoću doživotni ugovor za Motejunasa ništa me ne interesuje drugo
Shunsuke Nakamura Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ali stalno neka glupost kad treba da se povede.
vladi Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Moneke razmislja koji video da okaci na yt, a da bude glavom na utakmici malo teže. 1
Diogen Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Večeras pravimo samo glupe odluke, iz jedne greške u drugu. Sami sebi ne damo da prelomimo, serijal gluposti zaista… Kaliniću odjebi sam na klupu više u pm…
HAMMER Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago ali kako je obradovic miran i kulira ja bih vec opalio samar nekom igracu
Recommended Posts