Sinnerman Posted 46 minutes ago Posted 46 minutes ago Fali mi i Ođelele. Mora brat da ima svojih pet minita.
Diogen Posted 45 minutes ago Posted 45 minutes ago 13 % šutiramo za 3 Da smo samo tu na 30 % imali bi 8 poena prednosti i pored svih gluposti i propusta.
Don Dusko Posted 44 minutes ago Author Posted 44 minutes ago Da li se to Dobric povredio?Jebbbbbbbbottttttte
Bobby Shurda Posted 43 minutes ago Posted 43 minutes ago Hoću doživotni ugovor za Motejunasa ništa me ne interesuje drugo
Shunsuke Nakamura Posted 42 minutes ago Posted 42 minutes ago Ali stalno neka glupost kad treba da se povede.
vladi Posted 41 minutes ago Posted 41 minutes ago Moneke razmislja koji video da okaci na yt, a da bude glavom na utakmici malo teže. 1
Diogen Posted 40 minutes ago Posted 40 minutes ago Večeras pravimo samo glupe odluke, iz jedne greške u drugu. Sami sebi ne damo da prelomimo, serijal gluposti zaista… Kaliniću odjebi sam na klupu više u pm…
HAMMER Posted 40 minutes ago Posted 40 minutes ago ali kako je obradovic miran i kulira ja bih vec opalio samar nekom igracu
Recommended Posts