Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
2 minutes ago, srlepajce said:

Ne znam sta ocekujete

Leprsavu igru?

U 5 dana tri utakmice

Kosarkas mora biti zdrav.... Da bi se igrala kosarka. Jos uvek sam u neverici sta nam povrede rade.

Edited by suptil
Slovo
Posted

Dosadni ste sa Jagom više. Očigledno nam treba za ABA ligu, a pored ovoliko povreda, igraće on I EL. Nije ta klasa, ali kad se već plaća, koristiće koliko toliko. Dečko se trudi, daje sve od sebe i više je nego solidan... 

• Like 10
Posted (edited)

Neku čudnu mučninu u stomaku mi izazivaju ove aba utakmice, sa sve bednom posetom, ogavnim sudijama, našim mrljavim pristupom dok protivnik grize, strahom da će se neko povrediti, Cakovićem za mikrofonom...

Edited by fradler
  • Like 5
  • Thanks 1
Posted

На старту друге четвртине, девет од десет поседа решили у своју корист - пет од пет реализованих напада и четири од пет успешних одбрана. Волео бих да победимо данас! 🤞

Posted

Zašto Plavsic ne prenosi utakmice? Ne mogu da slušam ovog idiota više, počeo sam utakmice na mute da gledam. 

• Like 4
Posted
4 minutes ago, K.Dot said:

Zašto Plavsic ne prenosi utakmice? Ne mogu da slušam ovog idiota više, počeo sam utakmice na mute da gledam. 

Negde se pojavila vest da od decembra krece

• Thanks 1
Posted
1 minute ago, djenkoslav said:

Sto ne pusti Batlera da se uigrava? Jesam propustio nesto?

Kažu da je povređen.

Posted

Bas je postala gadna ova ABA liga, ni publiku ne interesuje, ni igrače, sudije pogubljene da ne kažem tendenciozne možda bi trebalo razmisliti o nekoj reformi, zašto da ne i istupanju. 

• Ha-ha 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...