bodo Posted Saturday at 07:22 PM Posted Saturday at 07:22 PM Baš je teško gledati Jaga. Ali s obzirom na broj povređenih neminovno je
srlepajce Posted Saturday at 07:25 PM Posted Saturday at 07:25 PM Ne znam sta ocekujete Leprsavu igru? U 5 dana tri utakmice 9
suptil Posted Saturday at 07:27 PM Posted Saturday at 07:27 PM (edited) 2 minutes ago, srlepajce said: Ne znam sta ocekujete Leprsavu igru? U 5 dana tri utakmice Kosarkas mora biti zdrav.... Da bi se igrala kosarka. Jos uvek sam u neverici sta nam povrede rade. Edited Saturday at 07:28 PM by suptil Slovo
Issey Posted Saturday at 07:27 PM Posted Saturday at 07:27 PM Dosadni ste sa Jagom više. Očigledno nam treba za ABA ligu, a pored ovoliko povreda, igraće on I EL. Nije ta klasa, ali kad se već plaća, koristiće koliko toliko. Dečko se trudi, daje sve od sebe i više je nego solidan... 10
fradler Posted Saturday at 07:28 PM Posted Saturday at 07:28 PM (edited) Neku čudnu mučninu u stomaku mi izazivaju ove aba utakmice, sa sve bednom posetom, ogavnim sudijama, našim mrljavim pristupom dok protivnik grize, strahom da će se neko povrediti, Cakovićem za mikrofonom... Edited Saturday at 07:31 PM by fradler 5 1
aleksa7 Posted Saturday at 07:29 PM Posted Saturday at 07:29 PM На старту друге четвртине, девет од десет поседа решили у своју корист - пет од пет реализованих напада и четири од пет успешних одбрана. Волео бих да победимо данас! 🤞
DijametralnoSuprotan Posted Saturday at 07:29 PM Posted Saturday at 07:29 PM Bas dobro izgleda ova petorka na terenu u oba smera. 1
K.Dot Posted Saturday at 07:29 PM Posted Saturday at 07:29 PM Zašto Plavsic ne prenosi utakmice? Ne mogu da slušam ovog idiota više, počeo sam utakmice na mute da gledam. 4
suptil Posted Saturday at 07:30 PM Posted Saturday at 07:30 PM Nama ova petorka sisa 4 miliona za godinu dana?
vinogradskaopera Posted Saturday at 07:31 PM Posted Saturday at 07:31 PM Da li sam ja to cuo od komentatora sledece: Dejan Davidovac - Filipo Inzagi 1
djenkoslav Posted Saturday at 07:33 PM Posted Saturday at 07:33 PM Sto ne pusti Batlera da se uigrava? Jesam propustio nesto?
srlepajce Posted Saturday at 07:34 PM Posted Saturday at 07:34 PM 4 minutes ago, K.Dot said: Zašto Plavsic ne prenosi utakmice? Ne mogu da slušam ovog idiota više, počeo sam utakmice na mute da gledam. Negde se pojavila vest da od decembra krece 1
suptil Posted Saturday at 07:34 PM Posted Saturday at 07:34 PM 1 minute ago, djenkoslav said: Sto ne pusti Batlera da se uigrava? Jesam propustio nesto? Nije u 12
nik_nurse Posted Saturday at 07:35 PM Posted Saturday at 07:35 PM Ovaj se sprda dok prenosi košarku,disciplinska komisija i takve gluposti. 1
bodo Posted Saturday at 07:35 PM Posted Saturday at 07:35 PM 1 minute ago, djenkoslav said: Sto ne pusti Batlera da se uigrava? Jesam propustio nesto? Kažu da je povređen.
fradler Posted Saturday at 07:36 PM Posted Saturday at 07:36 PM 1 minute ago, djenkoslav said: Sto ne pusti Batlera da se uigrava? Jesam propustio nesto? On je na redu za čizmu, jbg
DijametralnoSuprotan Posted Saturday at 07:36 PM Posted Saturday at 07:36 PM Nije valjda Butler cizma? 😑
djenkoslav Posted Saturday at 07:39 PM Posted Saturday at 07:39 PM 2 minutes ago, bodo said: Kažu da je povređen. Ja nemam reci... Kako je moguce? Ko pravi čizme se ovajdio od zvezde.
No name Posted Saturday at 07:39 PM Posted Saturday at 07:39 PM Kao da su od šećera, svaki meč neko ostane povredjen.
Recommended Posts