Miki28 Lakers in 5 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Igraj brze, vuk igrac Igraj sporije lik nista Eh naucne fantastike Kvantne fizike 2
DijametralnoSuprotan Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Nastavljaju CMM i Moneke da dominiraju. Deda kasni i primamo trojku, Plavsic u petorci 💀
Daiki Ito Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 minute ago, 3x3cz said: Kod mene bez komentatora 😵💫 E jbg moguce zato sto sam ja u CG 1
Mr.Consular Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Kodi deluje kao pitbul na redbulu... Bila nekad fora za Paju Ninkova😉
uncletima Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Trebali su, klinci, sa golubovima da se usunjaju i da iz petnih zila: Palestina! Eto vam, Zagreb, Sarajevo, Ljubljana, Sofija, Budim i Pesta, samo sto dalje od nas!
DijametralnoSuprotan Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 minute ago, Daiki Ito said: Jbt Plavsic nije toliko los nocas 🤣 Skinuse mu dve lopte sa glave na skoku upravo. 1
dzakala Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Verovatno oce sa Plavsok da proba da zagradi skok, racuna da ovoliki panj mora pokupiti nesto. Dobrica protivnik vise ne izbaca na jeftinu fintu iz odbrane, sada ga izbace i na jeftin pogled 2
srlepajce Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ali jbt tek sad nije jasno sta je on radio kod Sfere Da li ga je covek ikad gledao kad je sa njim igrao nikad sporiju kosarku 2
Sinnerman Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 minute ago, Nini3112 said: Dobric je sigurno bar 5 puta ispao iz odbrane Bolje to nego iz autobusa.
Recommended Posts