srlepajce Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Just now, Mr.Consular said: Ovaj Seljas baš liči na selju... Haha kakva frizura i brcici Ajde bre
Nini3112 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Bravo Miljenovicu,volim ovog decka ne znam zasto,ima to nesto
NMX Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Koje izdrkavanje sudije koji je picka da svira ocigledan faul Nandu samo jer udara nekog anonimnog klinca 6
Bode Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Samo da je jos malo hrabriji u nekim momentima, al deluje sve bolje
Webad Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 3 minutes ago, Mr.Consular said: Ovaj Seljas baš liči na selju... Meni lici na mog techu koji je osamdes neke ter'o MAN-a 1
TB Told Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 3 minutes ago, Issey said: Umrtvili smo igru, svesno. Ne odgovara nam jurnjava u skraćenom sastavu... Ova mini serija pokazuje da ne možemo bez brže igre. U pozicionom napadu bez bekova ne možemo ništa. 1
Issey Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Da dovedemo mi ovog Seljasa? Nije na odmet ni malo smeha... 1
3x3cz Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Lomimo ih tranzicijom, nista gnjaviti kao sto neko rece, kakav napad, kakve akcije spore, samo trka Sudije da svirnu neki faul kos, nece se niko ljutiti
Nini3112 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Ovo donosi Moneke,to nismo cesto videli u prethodnim sezonama 2
Issey Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 2 minutes ago, TB Told said: Ova mini serija pokazuje da ne možemo bez brže igre. U pozicionom napadu bez bekova ne možemo ništa. Slažem se, ali će pocrkamo...
Daiki Ito Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Svi vide lose Yaga , Odzeleja , Izundua niko jebeno da napise nista dobro za ovu odbranu da ne povjeruje covjek !!! 1
NMX Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Čima brat je na skoku jak kao konj. Ne deluje masivno kao Izundu npr. ali je prejak i bas se dobro pozicionira 2
Recommended Posts