Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pretanka je Baskonija i samo malo jace odbrane je bilo dovoljno da se ovo rutinski dobije. 

Raduju vintage Kalina i timska odbrana u drugom. Bez prevelike potrosnje, definicija rutinske pobede.

Bravo Zvezdo, idemo po po duplu pobedu iduce nedelje pa da se doceka PAO u borbi za prvo mesto :default_coffee:

• Like 14
Posted
Just now, Čvarkov said:

Nadam se da protiv Asvela uz Butlera debituje i Plavšić (komentator).

Ono kada moras da naglasis koji Plavsic da te ne bi kamenovali.

• Like 2
  • Ha-ha 2
Posted

Al je lepo trenutno navijati za ove momke. Deluje da je atmosfera u ekipi izuzetna. Za to krivim Cimu i Montejunasa😊

• Like 6
Posted

Cim smo se prestali juriti sa njima(za njima), doslo je sve na svoje.

Mnogo gotivan tim.

Konacno tim sa talentovanim, poletnim, atleticnim moncima, sve ono o cemu sam mastao tolike god, a  evo tek sad dosanjao.

Do juce Daum, Teo, Nedovic, Lazic, Mitar, Jago, dzon braun treci, Litvanac Rokas bez suta...

Ovo su sad momcine, u naponu snage! A kapiten ne treba biti Dobric, vec pravi lider i mozak u vidu Montejunasa.

Strasan tim, samo da je zdravlja.

Bice poraza, rano je, neka bude zdravlja i materijalizovati na kraju, ovo je sad samo zaliha i to veoma dobra.

Nikad lepsa i nikad bolja Zvezda.

• Like 9
  • Tuzno 1
Posted
Just now, Nini3112 said:

Neverovatan igrac,u svakom smislu igra bas sa nekom lakocom

Popravio se i u odbrani, ranije je tu gubio koncentraciju i gubio iz vida igrača koga čuva, takođe kad god protivnik krene u prodor, u startu odustaje i traži pomoć saigrača. Meni je i gotivan što ima i elegancije u njegovim potezima, pre svega mislim na prodore.

• Like 3
Posted

Pod utiskom sam neverovatne partije Nvore. Bilo ga je svuda, zaista brutalan igrač. Raduje i Kalina koji igra kao pod Radonjom.

Bravo svima. Jako važna pobeda.

I da, u svemu ovome se vidi jasan pečat trenera. Izvini Saša. Počinjem da verujem u tebe i samo ovako nastavi.

• Like 7
Posted (edited)

Pobeda se pise bez da se iko povredio sto je najvaznije. Minutaza odlicno rasporedjena.

Jel se zna kada dolazi Butler u BG?

Edited by Leo
  • Like 1