Dobar Los Milos Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Kad smo vec kod Tita, sta je sa njim? Gde su Meda, Dravot, Vini, Veteran itd.? Jos bolje, jel moze barem stara b92 ekipica da napise kako im je bio nik, cisto da znam odmah skim pricam/pisem, jer su neki bas menjali do sada, pa nisam stigao da ispratim. 3
bodo Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Butler je plug-and - play bek koji će se posve sam siguran uklopiti odmah u naš sistem. 3
Dobar Los Milos Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Just now, BojanaCZV said: Pobedite veceras moooolim vaaaas 🫠 Hoce, ako nista, onda iz navike. 😉 2
Don Dusko Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago @Dobar Los Milos pa gde si mi ti. Drago mi je sto te vidim. :D 1 2 1
Bogoljub Gagic Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 14 minutes ago, Plant said: Jel i sad ne valjaju Bagzi i Dozet ... pokajte se nevernici Па не, ово појачање је довео Томић, али ако буде промашај онда су га довели Дозет и Багзи. 1
Šiljokapi Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 8 hours ago, božija noga said: Maljković posetio Tajsona u bolnici. Od naših ništa neka objava 😁 Nisam znao da će sada dom svakog Zvezdaša imati jednog batlera. Srećno svima koji slave. Bolje i Boža nego Lončar (ministar Dr.Smrt) 1
suptil Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Ziveo last cut 😄 Just now, Šiljokapi said: Bolje i Boža nego Lončar (ministar Dr.Smrt) Boza je simbol zvezdastva. Obradovala me je slika koju sam video. 1
pavlaka Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Dobrodoslica Jared! Nisam mislio da cu reci, al sad mi drago sto nije dosao Howard.. Idemo ❤️🤍 4 8
Sinnerman Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 39 minutes ago, Milko Miller said: Za tri sata: Nazalost Batler nije prosao medicinske preglede, zaboravite sta sam napisao. Ban dok ne prođe medicinske testove. 39 minutes ago, Milko Miller said: Za tri sata: Nazalost Batler nije prosao medicinske preglede, zaboravite sta sam napisao. Ban dok ne prođe medicinske testove. 1 1
Šiljokapi Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 38 minutes ago, Čočo said: Kakav početak dana: Ujutru Batler potpisao. ✅ Uveče Zvezda pobedila. 🔜 Idemoooooo!!! 💪 Ček polako, tek smo na 50% 1
božija noga Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 hour ago, VISOKOLETAC said: Objavili su i nasi istu sliku. Izvinjavam se. Nisam gledao profil kluba na mrežama. I dobro jutro Cigani, srećan Džered Batler svima koji slave. Naravno da se nadamo večeras duplo pobedi!
deez nuts. Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 15 minutes ago, bodo said: Butler je plug-and - play bek koji će se posve sam siguran uklopiti odmah u naš sistem. but plug bek 3
Manoly Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Samo neka mu je nazdravlje, a i napacenim ciganima koji su vazda u vrzinom kolu od sjaja do ocaja. 1
NMX Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 4 minutes ago, deez nuts. said: but plug bek To je bio Vujadin sam ću izaći 11
bodo Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Po svemu sudeći debi protiv Asvela ili možda tek Maccabija. 1
Placebo Lone star Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 2 minutes ago, bodo said: Po svemu sudeći debi protiv Asvela ili možda tek Maccabija. Za sta smo dali pare pitam???Aj sto cekamo ove povredjene nego i ovi Jet leg ne igraju… 1
NMX Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 24 minutes ago, Dobar Los Milos said: Kad smo vec kod Tita, sta je sa njim? Gde su Meda, Dravot, Vini, Veteran itd.? Dravot se pojavi ponekad (ili haluciniram) Mede nema, proklet bio. Veterana isto Vinija su komšije umlatile na Kalenić pijaci jer im je uvalio Nilikinu Tito trajno nažalost 1 1
Mile1 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Nemoj da ludujete, jel kada ludujemo ne zavrsi se dobro 11 1
suptil Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 2 minutes ago, Mile1 said: Nemoj da ludujete, jel kada ludujemo ne zavrsi se dobro Toplo oko srca posle ovog tvog posta svakom navijacu Partizana koji sada cita temu 😄
pavlaka Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 3 minutes ago, Mile1 said: Nemoj da ludujete, jel kada ludujemo ne zavrsi se dobro Jel je to to sto se pojacanja tice?
Nini3112 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago I da kakva uprava god bila,promene su ocigledne u poslovanju,ima jos vremena da se sve promeni samo polako,ovo su neki pozitivni znakovi 8
khabib Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 5 minutes ago, Mile1 said: Nemoj da ludujete, jel kada ludujemo ne zavrsi se dobro Da skidamo šlemove ili jok?
JPM Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 3 minutes ago, pavlaka said: Jel je to to sto se pojacanja tice? Jes, baš će ti kaže pa da poludiš 🙂 2
Recommended Posts