TEOljub TEOfilović Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 9 minutes ago, alokin said: Sk javlja da smo u pregovorima sa Džonsom iz Hapoela. Fenomenalno rešenje za drugog pleja umesto Jaga. Imao je dosta utakmica ove sezone gde je pokidao kad Vasa nije bio u elementu.
Урош19 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 13 minutes ago, alokin said: Sk javlja da smo u pregovorima sa Džonsom iz Hapoela. Nisam siguran koliko je tačno ali bi bio dobar potpis, ja sam mu se nadao još dok je za Valensiju igrao. To je to od mene na ovu temu, sačekaću da se završi sezona pa onda da komentarišem potencijalna pojačanja.
Žilee Posted 58 minutes ago Posted 58 minutes ago 2 minutes ago, Don Dusko said: Opet prelazni rok i pojacanja? Cuti bolje i ovo nego ćelafuto propaganda 😅 Danas bih iskreno voleo da u sastav Miljen upadne umesto CMMa,bas me zanima kako bi izgledali,mislim i da Kodi ima dusu malo da odmori,ostali da ne predju 20 minuta.
The_Big_S Posted 57 minutes ago Posted 57 minutes ago Kao prvo, mislim da nije uopšte trenutak baviti se potencijalnim transferima i prelaznim rokom... A kao drugo, nemojte biti sigurni da se razmatra neko kao zamena za Jaga ... vrlo lako može biti i za CMM-a! 2
crni96 Posted 41 minutes ago Posted 41 minutes ago Zvezdini navijači su jedini navijači koji više uživaj u priči o transferima nego o rezultatima. Znam prije dok sam imao tviter/X ono je bilo jezivo. 😆
aleksa7 Posted 34 minutes ago Posted 34 minutes ago Незгодно је коментарисати сваку вест која се појави док немамо јасну слику који играчи којима истичу уговори ће остати у екипи. Ово може бити и наручен текст Џонсовог агента да му дигне цену и улогу у Хапоелу, или наручен текст Звезде да изврши притисак на Кодија, или наручен текст неког тима који хоће да доведе Кодија којим алармира њега и његовог агента да му Звезда тражи замену... Постоји бар још 5-6 начина да се објасни где је корен овог обавештења, а ми га свакако не видимо. Отуд је и немогуће проценити је ли ово добра или лоша вест за нас. Ако би дошао да попуни једину рупу коју имамо — позицију резервног плејмејкера — онда мислим да је добро до одлично решење. Ако долази да замени Мекинтајера који је главни стуб наше игре онда је небулозно решење јер њих двојица не могу бити различитији. Лично сам и зачуђен да Кодију још увек није продужен уговор јер иако није најсавршенији играч мислим да је својим радом, трудом, посвећеношћу, доступношћу, комуникацијом са навијачима, саиграчима и потенцијалним појачањима, смиреношћу, пристојношћу и на крају крајева вероватно и (успешним) преузимањем веће улоге од оне која му се у старту пројектовала, заслужио да добије повишицу и прилику да настави започето. Неко пре неки дан помену године због којих не треба добити двогодишњи уговор као да нам није најспремнији играч у екипи који је за ове две сезоне пропустио округло нула евролигашких утакмица. Не треба ићи у бесконачност и нудити му три милиона које не мислим ни да он сам очекује, али одавно је требао бити појачан његов уговор и ударен темељ за будућност. Тренер га воли, навијачи га воле, он је пустио корене... А новом резервом нека се гледа да му сакријемо шут и растеретимо га онако како са Јагом нисмо успели, па да се тера даље. Овако се оставља простор за нагађања и фрљања информацијама што осим што је замарајуће је уједно и бесмислено јер закључке доносимо из претпоставки, а не чињеница.
Čvarkov Posted 20 minutes ago Posted 20 minutes ago 1 hour ago, alokin said: Sk javlja da smo u pregovorima sa Džonsom iz Hapoela. Opet dovodimo igrača sa Ostojinog spiska.
Taki Posted just now Posted just now Danas ne skidati Kodija, Batlera,Bolomboja pa i Monekea ako je nesto rovit.
Recommended Posts