Jump to content

PRIMA - beginning of an era (KKCZ 2025/26)

Recommended Posts

Posted
12 hours ago, dunaj95 said:

Inače u sjenci utakmice u Barseloni, promakla je jedna izjava Nedovića, koji kaže ovako:

"Kada se osvrnem, rekao bih da je bila jedna od mojih velikih grešaka što sam otišao, videvši kakav je tim sada, sa navijačima koji su se vratili u halu."

Inače iz Panatinaikosa je došao u "svoju Crvenu zvezdu "....

Za sljedeću sezonu želim što manje "zvezdine dece" i "vojnika" koji vole Zvezdu do posljednjeg evra...i koji dignu nos prvom prilikom...

A na terenu učinak qr..na...

Zato 10 stranaca, suvih profesionalaca i po koji mlad talentovan igrač ...i naravno dostupan reprezentativac u najboljim godinama je dobrodošao...

Ne volim Nedovića, jednostavno taj karakter koji ima nikada mi se nije sviđao u životu. 
Ipak, u njegovu odbranu se vraćam mnogo, mnogo godina pre. 
Sezona 2010/2011 

Partizan nakon F4 kontaktira Nedovića kao tada supertalentovanog dečaka. Nemanja ih je odbio iako se nije ni znala sudbina Zvezde, ne želeći da igra za gradskog rivala. 
Sezona 2021, na pitanje novinara da li bi igrao za ŽO odgovor je bio “Naravno, ali ne u Srbiji” 

Hoću da kažem da ko zna šta se izdešavalo između njega i uprave kluba, sigurno je tu bilo svašta nešto što mi nećemo nikad znati. 
Nemanja jeste “Zvezdino dete” i “vojnik kluba” i hvala mu na svemu, pogotovo za tu prvu sezonu kad se vratio u realno smešnom igračkom timu i imao izvanrednu saradnju sa Vildozom, vukao sam ekipu kad se argentinac povredio.

Od stare slave se ne živi, ali ako se ikad pojavi u hali neću imati problem da mu glasno skandiram ime i prezime! 

• Like 3
Posted (edited)

I dalje sebi ne umem da objasnim šta se to desilo u Batlerovoj glavi kada je u onoj heart-brake završnici zaglavinjao u trojicu i bacio taj šarlatanski pas iza ledja. Nadam se da će to ostati do kraja sezone njegov najgluplji potez.

Edited by wing
  • Like 5
Posted

Objektivno gledano Zvezda i nije tim za top 6. Imali smo svoje šanse protiv Bajerna i Makabija, koje nismo iskoristili. Nadam se da makar možemo doći do sedme ili osme pozicije. U naredna 4 kola u El, moramo dobiti 3 ukoliko mislimo nešto ozbiljno. 

• Like 1