Golijat Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Jedno pitanje pre svega za ove sto im je ABA ultra bitna, zasto je hala poluprazna godinama u ABA ligi kada igra nas klub? A puna u EL? Da ne budem pogresno shvacen, naravno da se ocekuje od igraca da imaju profesionalan pristup jer su placeni za to ali ih i kapiram sa druge strane jer su i oni ljudi i svesni su da ni samom klubu a ni navijacima ABA nije toliko bitna kada se poredi sa nastupom u EL i potencijalnim iskorakom ili vecim rezultatom u istoj. 2
Steve Gerrard Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 37 minutes ago, Golijat said: Jedno pitanje pre svega za ove sto im je ABA ultra bitna, zasto je hala poluprazna godinama u ABA ligi kada igra nas klub? A puna u EL? Da ne budem pogresno shvacen, naravno da se ocekuje od igraca da imaju profesionalan pristup jer su placeni za to ali ih i kapiram sa druge strane jer su i oni ljudi i svesni su da ni samom klubu a ni navijacima ABA nije toliko bitna kada se poredi sa nastupom u EL i potencijalnim iskorakom ili vecim rezultatom u istoj. U hali ne mozes docekat svojih pet minuta kao za tastaturom na live temi, pritom imas mnogo srodnih dusa pa dostignes ful potencijal
crni96 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Glupo je da igrači koji su masno plaćeni ocjenjuju dal da zapnu ili ne po tome koliko su tribine popunjene? A profesionalac si. 🙂 1
Čvarkov Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 hours ago, mindgame said: je l ovo spin i neka zajebancija ili ima istine da je Oly zagrizao baš za Kodija ? 2 hours ago, Žilee said: E pa ljudi moji,izgleda da cemo tesko CMMa gledati naredne srzone,izgleda da je Oly blizu da ga potpise. Ps. Izgleda da drešimo kesu za Nworu 4m za 2 godime bruto. Bugarin nam zabija nož u leđa. Zvuči kao nešto što bi Grci smislili pred meč u Grčkoj.
Žilee Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, Čvarkov said: Bugarin nam zabija nož u leđa. Zvuči kao nešto što bi Grci smislili pred meč u Grčkoj. Vrlo verovatno je da je i to ,ali ova info se pojavila jos 12 februara.
Žilee Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 16 minutes ago, Čvarkov said: Pa 12.2. smo igrali protiv Olija.🙂 E jbg sad 😂😂
Golijat Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 50 minutes ago, crni96 said: Glupo je da igrači koji su masno plaćeni ocjenjuju dal da zapnu ili ne po tome koliko su tribine popunjene? A profesionalac si. 🙂 Znao sam da ce prvi odgovor biti ovakav zbog toga sam i napisao nastavak u postu. Dakle, sta je problem pa navijace boli k za ABA ligu?
crni96 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 8 minutes ago, Golijat said: Znao sam da ce prvi odgovor biti ovakav zbog toga sam i napisao nastavak u postu. Dakle, sta je problem pa navijace boli k za ABA ligu? Ne boli navijace k za abom. Nego aba je sama se nametnula da je ispalo tako kako jest. Prvo sto je izgubila poziciju da joj osvajac ima sigurnu EL. Drugo sto je napravila ove sezone ovo sranje sa A i B grupom. Trece uveli su neke klubove kao ja i drugari kad se prijavimo za mali nocni seoski turnir u Gornjem Crnjelovu. Fazon je da Aba kao sto je bila i trebala biti je sigurno mamac za navijace al ovo je preslo svaku mjeru i kao takva raspala liga nijedan igrac ne smije izaci na parket sa bolom u k. Nerealna primanja imaju za naše uslove, velike su plate, budzet.. i ima da grizes pa makar bila škripa patika.
Creed Bratton Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Potpuno razumem da se ljudima ne svidja pristup u aba ligi. Iz svog primera znam koliko su mi znacili trofeji posle ozivljavanja kluba iz mrtvih kao i koliko sam se radovao pobedama u aba ligi sa jos 400-500 dusa u hali kad smo se mucili sa prosecnim timovima. Sa druge strane od tada je proslo dosta vremena i mnogo osvojenih trofeja pa se i moj odnos prema tim utakmicama promenio, klub je porastao i sada vec drugu godinu igra ravnopravno sa najjacim timovima u evropi. Jedno je sigurno, ja Zvezdu volim isto kao i tad ali u poslednje 2,3 godine me radost posle domacih trofeja drzi dan, dva maksimalno i to je to, dok mi posle EL utakmica raspolozenje cele sedmice zavisi od ishoda naseg meca i to traje cele sezone iz kola u kolo tako da bi mnogo bi mi ulazak u PO i ravnopravna borba sa nekim bila kruna svega sto sam pratio i zbog cega sam se nervirao 7 meseci. Za aba ligu ne mogu da kazem isto tu trofej moze da se uzme i sa 8 poraza i da se ispusti sa 0 poraza u regularnom delu jer je mnogo kvalitetnije nego ranije i tu sve staje u nekih mesec dana PO kosarke. Jeste trofeji su bitni i zbog njih se igra ali posle toliko neuspesnih sezona u el menjao bilo koji domaci trofej kad pomislim da imamo sansu za nesto ozbiljniji uspeh u el. E sad kad sam sve ovo napisao oprostio bih i 50 razlike od Dubaija samo da nikom u klubu ne padne na pamet da ode u Atinu da brani 17 poena razlike. Idemo na pobedu i vreme je da konacno dobijemo neku ovakvu utakmicu.
Žilee Posted 46 minutes ago Posted 46 minutes ago Ljudi da se ne lazemo,ova ekipa kada se nabrije moze osvojiti aba ligu glat pa bila to i sa 6ste pozicije.Kvalitet imamo i da je osvojimo i bez domaceg terena.Samo je pitanje da li cemo biti nabrijani i pre svega zdravi.Budimo realni osvojili bi mi i prosle sezone da nam nisu iskljucili Kalinu,a pre svega da se Boki nije povredio.I da ne zaboravimo da se i CMM protiv PAOa povredio pa je vukao tu povredu do samog kraja sezone.
Recommended Posts