Žilee Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Lagane predikcije(izgubimo asvel pariz baskoniju,dobijemo real pao barsu 😂) Fener W PAO L Baskonia W Barsa 50/50 Partizan W Pariz W Asvel W Real L
Manoly Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Mislim da je najbolje da se presece i momentalno odustanemo od El i pocnemo pripreme za Ksl koje jelte sledi u kasno prolece. Elem, bolje je sto smo veceras autsajder protiv zahuhtalog prvaka El, tako se ekipi skida breme koje je nosila prosle nedelje, pa dobili po usima od cika Karija.
Bejn Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Četiri uzastopna poraza u najavi ako se uzme u obzir na šta trenutno ličimo. Čak mislim da su nam ponajbolje šanse večeras jer se nešto nadam da ovi neće baš da grizu ko maniti. Nadam se i da su sinoć obišli splavove u potrazi za našim umetnicama. Posle toga dolaze tri koje se "nikako ne smeju izgubiti" , od toga jedna protiv partizana. Znano je godinama unazad kako mi igramo takve utakmice a i već smo dve takve uspešno izgubili u BG. Biće veoma veselo i zanimljivo narednih nedelja. Edited 5 hours ago by Bejn
božija noga Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Pred današnji meč da uživamo malo. Svaki niz je tu da se ruši. 1
Žilee Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 hours ago, Bejn said: Četiri uzastopna poraza u najavi ako se uzme u obzir na šta trenutno ličimo. Čak mislim da su nam ponajbolje šanse večeras jer se nešto nadam da ovi neće baš da grizu ko maniti. Nadam se i da su sinoć obišli splavove u potrazi za našim umetnicama. Posle toga dolaze tri koje se "nikako ne smeju izgubiti" , od toga jedna protiv partizana. Znano je godinama unazad kako mi igramo takve utakmice a i već smo dve takve uspešno izgubili u BG. Biće veoma veselo i zanimljivo narednih nedelja. Ma bre svih 8 poraza ma sta koga briga ,ma sto uopste da gledamo kad kazes da idu porazi.
Урош19 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Braćo cigani igrom slučaja sam zaseo na pivu i ne idem na utakmicu. Ipak neću ja biti razlog naše pobede večeras. 1
Gudura Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Carter umesto Jaga u ekipi...to je to, najjace sto mozemo da izvedemo...neka nam je sa srecom😎 2
Taki Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 8 minutes ago, Gudura said: Carter umesto Jaga u ekipi...to je to, najjace sto mozemo da izvedemo...neka nam je sa srecom😎 Imam neki osjecaj da ce Karter biti x faktor, zasto nemam pojma :) 1
No name Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Gubimo od Bajerna koji gubi na svom terenu od ekipa iz dna tabele, a sad hoćemo da se vadimo protiv Šampiona Evrope i prvoplasirane ekipe koja ne zna za poraz. Umesto da rešiš mrtvi Bajern na svom terenu ti gubiš mec, a mogao si da večeras budeš rasterecen. Sad juri pobedu protiv Šampiona, gde porazom kliziš na poziciju 10 i borbu za plej'in.. Sad si se setio da klupiras Yaga i izbacis van 12, umesto da si to uradio ranije, ali "nate on razume igru. Ma bravo. Gledaj igraj i večeras budi zadrt do kraja sa niskom petorkom, nek ti celu zadnju četvrtinu kao protiv Bajerna na klupi sedi Izundu, Motejunas, Bolomboj, a skakuci sa Monekeom pod kosem. 2 1
Урош19 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Izgubio sam 15 moždanih ćelija za 70 sekundi slušanja Vladoa Đurovića. Kaže provalili su Batlera pa ga preuzimaju visoki jer ima niži izbačaj pa mora na prodor a tu je loš. :pretprošlo kolo ubacio 7 trojki: 3
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ja ne znam vasu fascinaciju slasanja kvazi analiticara i njihovih gostiju na Areni.
Žilee Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ne kontam zasto Deda na primer pre Miljena ali ajde ,ko zna za sta je to dobro. 1
Урош19 Posted 29 minutes ago Posted 29 minutes ago 50 minutes ago, Don Dusko said: Ja ne znam vasu fascinaciju slasanja kvazi analiticara i njihovih gostiju na Areni. Pijan sam, pustime
No name Posted 13 minutes ago Posted 13 minutes ago Uopšte se ne treba nervirati , 100 puta kažem sebi ...i opet.....Faking Bajern koji izgubi dva puta od Partizana ,dva puta od Baskonije, od Asvela, sve ekipe iz dna tabele, tebe dobije ove sezone NE JEDNOM NEGO DVA PUTA. Ej DVA puta gubiš od mrtvog Bajerna koji celu sezonu rovari na dnu tabele, I mi hoćemo u top 6..... ???? Sezona kad se ponadas da moze nesto da bude, oni se potrude da gube na domaćem parketu od Makabija, Bajerna, da prospu +16 u derbiju i tako redom. 2
Recommended Posts