harmonajzer Posted Tuesday at 08:49 PM Posted Tuesday at 08:49 PM Ta bratska navijačka pesma Zvezda/Olimpijakos nije loša, očigledno je da ima dobar prijem u celoj Areni. Ono što meni smeta je redosled strofa, pa je ono 'Olimpijakos' na kraju apsolutni vrhunac navijanja. Ok, pretpostavljam da su je Grci osmislili, ali mogli bi ovi naši da promene redosled i da ono 'Zvezda šampion ide na kraju. 4
Creed Bratton Posted Tuesday at 08:52 PM Posted Tuesday at 08:52 PM 1 hour ago, BB7 said: Играмо девет утакмица, а не девет финала. Притисак против Ефеса је био неподношљив. Кроз целу утакмицу као да се чека крај и да се победи. Нема подршке, нема ничега. Ни у једном моменту се хала није затресла, тако да кажем. Било је мучно. Код неких убачених кошева, осећај као да пада камен са срца. За мене то не треба тако да буде. Екипа игра стварно добро. Неке утакмице јесу несрећно изгубљене, али то је спорт. Само подршка, па шта буде. Meni ovo isto smeta i mislim da je problem sto ljudi iako generalno ocekuju pobedu 90% hale strepi od poraza. Dosta puta sam bio na utakmicama gde se u vazduhu oseca nervoza sa tribina i to su uglavnom ovakve utakmice protiv timova iz donjeg dela tabele gde pobedom ne dobijas nista spec (ocekivano) dok je poraz apokalipsa. Ovo se neko vreme nece promeniti dok ne pocnemo lagano da dobijamo meceve u kojima smo favoriti al ono sto je veci problem je sto ne mozemo da napunimo halu u ovakvim mecevima. 3
Guru Posted Tuesday at 09:07 PM Posted Tuesday at 09:07 PM 5 minutes ago, harmonajzer said: Ta bratska navijačka pesma Zvezda/Olimpijakos nije loša, očigledno je da ima dobar prijem u celoj Areni. Ono što meni smeta je redosled strofa, pa je ono 'Olimpijakos' na kraju apsolutni vrhunac navijanja. Ok, pretpostavljam da su je Grci osmislili, ali mogli bi ovi naši da promene redosled i da ono 'Zvezda šampion ide na kraju. Nisu je Grci osmislili, originalno je "svi na stadion" umesto "Olimpijakos", ima 6-7 godina kako se ta verzija pevala na Severu, al' taj deo nije ni blizu ovoliko grmeo jer realno i nije bio baš pevljiv. 7
Mejdanac Posted yesterday at 06:57 AM Posted yesterday at 06:57 AM 10 hours ago, harmonajzer said: Ta bratska navijačka pesma Zvezda/Olimpijakos nije loša, očigledno je da ima dobar prijem u celoj Areni. Ono što meni smeta je redosled strofa, pa je ono 'Olimpijakos' na kraju apsolutni vrhunac navijanja. Ok, pretpostavljam da su je Grci osmislili, ali mogli bi ovi naši da promene redosled i da ono 'Zvezda šampion ide na kraju. Pa kad se vrti u krug na kraju je i jedno i drugo.
Sinnerman Posted yesterday at 07:31 AM Posted yesterday at 07:31 AM Da l si ikada mene voljela, kao tebe ja, da l si ikada, mene voljela, kao tebe ja. 1 1 8
Stefi88 Posted yesterday at 11:43 AM Posted yesterday at 11:43 AM https://www.instagram.com/reel/DVdZZBrCK5U/?igsh=czlqdzR2OWJtdjBw 2
Petkovic Miroslav97 Posted yesterday at 12:53 PM Posted yesterday at 12:53 PM 16 hours ago, Žilee said: Nikad bitnija utakmica ove sezone ,a atmosfera katastrofalna blago receno,osecaj za utakmicu u minusu,kad god treba da se pravi pritisak na protivnika i na sudije ,oni dodju i pevaju Zvezda Olympuakos,rusi i srbi braca zauvek i itd. Pa i nije baš tako. Pre nekih desetak godina su imali problem da se prešaltaju sa fudbalskih utakmica na košarkaške. Sada su to doveli u red, pozivaju tribinu da konstantno zviždi, prati se tekma.. Ono što meni “zasmeta” na EL tekmama he već unapred odredjen repertoar pesama, retko kada se proba nešto van šablona. Generalno dobro navijanje na većinu utakmica, pogotovo je prelepo kad se priključi ostatak “Arene” pa to izgleda premoćno uživo. 2
Žilee Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 4 hours ago, Petkovic Miroslav97 said: Pa i nije baš tako. Pre nekih desetak godina su imali problem da se prešaltaju sa fudbalskih utakmica na košarkaške. Sada su to doveli u red, pozivaju tribinu da konstantno zviždi, prati se tekma.. Ono što meni “zasmeta” na EL tekmama he već unapred odredjen repertoar pesama, retko kada se proba nešto van šablona. Generalno dobro navijanje na većinu utakmica, pogotovo je prelepo kad se priključi ostatak “Arene” pa to izgleda premoćno uživo. Ovo sad i ono na primer protiv Budivelnika,Uniksa,CSK i da ne nabrajam trenutno nije ni blizu tog navijanja i atmosfere. 1
Petkovic Miroslav97 Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 1 hour ago, Žilee said: Ovo sad i ono na primer protiv Budivelnika,Uniksa,CSK i da ne nabrajam trenutno nije ni blizu tog navijanja i atmosfere. Ima i do toga gde su smešteni. Tad su bilo na nivou 200 odmah iza klupe i naravno da je bilo drugačije. Ima i do toga da je to bila eliminaciona faza, ali i u tim sezonama smo imali dosta loših navijanja. Recimo Lokomotiva na otvaranju, dominacija grobara godinama na kupu gde se nisu snalazili u dvoranskim navijanjima, odnosno ovi su imali mnogo vise iskustva.. Mečevi gde su se “gubili” nekim fudbalskim uspavankama koje na košarci ne pale. To je sada dovedeno na pristojan nivo, momci prave najbolju košarkašku atmosferu u evropi bez da im iko bude ni blizu. Atmosferom u kopu sam prezadovoljan, samo da se i ostatak hale čeśće uključuje u navijanje(primer Hapoel) i biće to još bolje. 4 1 2
Ikac Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago On 3/3/2026 at 7:59 PM, BB7 said: Играмо девет утакмица, а не девет финала. Притисак против Ефеса је био неподношљив. Кроз целу утакмицу као да се чека крај и да се победи. Нема подршке, нема ничега. Ни у једном моменту се хала није затресла, тако да кажем. Било је мучно. Код неких убачених кошева, осећај као да пада камен са срца. Osećala se i preko TV ogromna nervoza, čak i posle trojki nisu tribine uspevale da zadrže momentum i poguraju ekipu. Nadam se da će biti drugačije protiv Bajerna. Takođe, 4 utakmice danas, sve ćemo pratimo počevši od Fener-Monako gde bi valjala pobeda lidera, Valensija-Žalgiris, Real-Virtus i Milano- Barsa. Nadam se da bi barem jedni Italijani mogli da iznenade.
Sinnerman Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 17 hours ago, Petkovic Miroslav97 said: Ima i do toga gde su smešteni. Tad su bilo na nivou 200 odmah iza klupe i naravno da je bilo drugačije. Ima i do toga da je to bila eliminaciona faza, ali i u tim sezonama smo imali dosta loših navijanja. Recimo Lokomotiva na otvaranju, dominacija grobara godinama na kupu gde se nisu snalazili u dvoranskim navijanjima, odnosno ovi su imali mnogo vise iskustva.. Mečevi gde su se “gubili” nekim fudbalskim uspavankama koje na košarci ne pale. To je sada dovedeno na pristojan nivo, momci prave najbolju košarkašku atmosferu u evropi bez da im iko bude ni blizu. Atmosferom u kopu sam prezadovoljan, samo da se i ostatak hale čeśće uključuje u navijanje(primer Hapoel) i biće to još bolje. Bukvalno nikakve veze nema gde su smešteni. Ima veze to što su ultra ćaci, što su pokvarili odnose sa običnom publikom i što je pola te publike prestalo da ide na utakmice. Njihovo mesto je zauzela neka nova moderna publika kojoj je nekada mrsko i da tapše. A ove ultra ćacije obična publika u koju i sebe ubrajam, očima ne može da gleda i izgubili su svaki promil kredibiliteta. Ćute na prebijanje i uništavanje života običnih ljudi, žmure na izdaju naroda na KiM i prodaju teritorije, u talu su sa narko kartelom i još bezbroj stvari. E zato je atmosfera preko one stvari. Bila bi 10 puta gora da rezultati nisu odlični.
Žilee Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ma naravno da ce Oly da bude oslabljen protiv PAOa,ma da uvek kada oni za nas moraju da odrade nesto ,uvek se desi neki problem povreda poraz...idu u derbi bez Vokapa I BUGARINA.Divota. 1
MrTripleDouble Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 9 minutes ago, Žilee said: Ma naravno da ce Oly da bude oslabljen protiv PAOa,ma da uvek kada oni za nas moraju da odrade nesto ,uvek se desi neki problem povreda poraz...idu u derbi bez Vokapa I BUGARINA.Divota. STA NAM RADE! Cccc 1
Petkovic Miroslav97 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 18 minutes ago, Sinnerman said: Bukvalno nikakve veze nema gde su smešteni. Ima veze to što su ultra ćaci, što su pokvarili odnose sa običnom publikom i što je pola te publike prestalo da ide na utakmice. Njihovo mesto je zauzela neka nova moderna publika kojoj je nekada mrsko i da tapše. A ove ultra ćacije obična publika u koju i sebe ubrajam, očima ne može da gleda i izgubili su svaki promil kredibiliteta. Ćute na prebijanje i uništavanje života običnih ljudi, žmure na izdaju naroda na KiM i prodaju teritorije, u talu su sa narko kartelom i još bezbroj stvari. E zato je atmosfera preko one stvari. Bila bi 10 puta gora da rezultati nisu odlični. Niso razumeo. Misljenja sam da je mnogo bolje navijanje sada, nego tih godina. Definitivno publika koja ove sezone pravi najbolju atmosferu u evropi bez da im iko bude blizu. Za navedene stvari se slažem, ali nije to tema o kojoj pišemo.
Žilee Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, MrTripleDouble said: STA NAM RADE! Cccc Ma ajde bezi 😂,jos ce ovi zeleni da se povampire ako ih pobede.Pu
Sinnerman Posted 52 minutes ago Posted 52 minutes ago 3 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said: Niso razumeo. Misljenja sam da je mnogo bolje navijanje sada, nego tih godina. Definitivno publika koja ove sezone pravi najbolju atmosferu u evropi bez da im iko bude blizu. Za navedene stvari se slažem, ali nije to tema o kojoj pišemo. Bolje navijanje sada? Ne znam koliko godina imaš i da li si prisustvovao tim utakmicama ali nećemo da pričamo bajke. Takođe nećemo da pišemo kako smo najbolji navijači na svetu jer smo daleko od toga. Bar nekoliko timova ove sezone ima bolju atmosferu od nas. U proteklih par meseci imao si više intervjua igrača, jer su podkasti i društvene mreže postali jako bitan faktor, gde 90% ispitanih navodi neke druge arene kao najteže za igrati. Nas pomene tu i tamo neko, uglavnom zajedno u paketu sa komšijama.
Taki Posted 40 minutes ago Posted 40 minutes ago A koje su to teze ako nisu komsije? Da nije Zalgiris ili Olimpijakos? Mozda jedino Panatenaikos moze parirarati.. I slazem se da je ove sezone bolje navijanje nego nekih prethodnih.
Vonko Normalni Posted 38 minutes ago Posted 38 minutes ago https://www.instagram.com/reels/DVgJpZKiPFH/ 1
Sinnerman Posted 27 minutes ago Posted 27 minutes ago 7 minutes ago, Taki said: A koje su to teze ako nisu komsije? Da nije Zalgiris ili Olimpijakos? Mozda jedino Panatenaikos moze parirarati.. I slazem se da je ove sezone bolje navijanje nego nekih prethodnih. Ne znam kako si izveo zaključak za komšije ali uglavnom su oni navedeni kao teža arena. Pao takođe, mislim i Žalgiris. Tako da lepo je to što ciga svog konja hvali ali realnost je da pozitivan rezultat mnogo utiče na raspoloženje naše publike. Kada je rezultat kontra, sve je na silu.
Taki Posted 24 minutes ago Posted 24 minutes ago 1 minute ago, Sinnerman said: Ne znam kako si izveo zaključak za komšije ali uglavnom su oni navedeni kao teža arena. Pao takođe, mislim i Žalgiris. Tako da lepo je to što ciga svog konja hvali ali realnost je da pozitivan rezultat mnogo utiče na raspoloženje naše publike. Kada je rezultat kontra, sve je na silu. Mislio sam na komsije kao tezu narocito prije ovih desavanja a Zalgiris nema sanse da je teza. To je mozda jedan igrac naveo iz nekih sebi znanih razloga..
Summerfunk Posted 20 minutes ago Posted 20 minutes ago 14 minutes ago, Vonko Normalni said: https://www.instagram.com/reels/DVgJpZKiPFH/ Rivero baš i ne mora da ulazi u igru. Može kroz ABA do kraja sezone, ali u EL ne bih uskraćivao Bolomboja ili Izundua za minute Riveru koji će morati da igra da bi povratio formu. Tu je i D-Mo koji je po meni makar bolja opcija od trenutnog Rivera. Karter top. Ako će to znači manje minuta za Yaga i ako bude mogao da preuzme onih 15-20 preostalih minuta od Batlera, pun pogodak. Sumnjam da će to moći odmah, ali on nam je baš falio tu. Može i Kodija malo da odmeni, taman pred završnicu EL.
Bad Posted 17 minutes ago Posted 17 minutes ago Ne deluje mi realno da Karter prvu utakmicu nakon duge pauze igra u ultra bitnoj EL utakmici. Jedino ako bude stoka razlike. Trening je jedno, utakmica potpuno druga stvar. 1
Petkovic Miroslav97 Posted 4 minutes ago Posted 4 minutes ago 41 minutes ago, Sinnerman said: Bolje navijanje sada? Ne znam koliko godina imaš i da li si prisustvovao tim utakmicama ali nećemo da pričamo bajke. Takođe nećemo da pišemo kako smo najbolji navijači na svetu jer smo daleko od toga. Bar nekoliko timova ove sezone ima bolju atmosferu od nas. U proteklih par meseci imao si više intervjua igrača, jer su podkasti i društvene mreže postali jako bitan faktor, gde 90% ispitanih navodi neke druge arene kao najteže za igrati. Nas pomene tu i tamo neko, uglavnom zajedno u paketu sa komšijama. Pa piše ti koliko imam godina, dogodine 30 😂 Aktivno sam pratio od svoje 15, pa sve do pre 2 sezone kad je sve ono van tribine uticalo na mene i na ovu moju malu ekipu sa kojom idem na utakmice. Eto, tada je “problem” bio pozeraj i raznorazne devojčice koje su se motale po tribini, šatro navijači a ne znaju dva igrača u timu, ali je bilo “in” biti navijač. Pamtim i da su stariji navijači patili za pravi navijanje, čuveni “kop do pola”.
Recommended Posts