Chaos Is Me Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago Ma kakvo tankovanje. Jel tankuje Real u Endesi? A imaju manje igrača na rosteru nego mi. 2
Tunis Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 9 minutes ago, Chaos Is Me said: Ma kakvo tankovanje. Jel tankuje Real u Endesi? A imaju manje igrača na rosteru nego mi. Naravno da ne tankuje, zato što je ACB liga ozbiljno takmičenje, a ABA liga je na ivici regularnosti. Skoro sam video pa da prenesem: - Kada je poslednji put klub iz ABA ušao u PO EL (Partizan 2022/2023), oni su odlučili (Željko je odlučio) da pauzira ABA ligu - jednostavno zato što im se moglo. - za to vreme Real nije pauzirao nego je ispovređivan igrao paralelno ACB i PO EL: - u periodu 23.04-14.05.2023: Partizan: 5 mečeva (sve vs Real) Real: 10 mečeva (5 vs Real, 5 u ACB) Kada je bio povređen i nije igrao Tavares - Partizan je pobeđivao. Kada je Tavares bio zdrav celu utakmicu onda je Real pobeđivao. Uopšte im nije bilo potrebno da igraju ACB, ali znaju se pravila. Sada kada je Zvezda blizu siutacije da igra PO EL, lepo treba da traži isti tretman. Ako treba ABA da pauzira mesec dana, onda će pauzirati, samo zato što je Partizan to uradio. Od završetka ABA lige regularnog dela, do prve utakmice finala ABA PO protiv Partizana, te 2023 Zvezda je odigrala 4 meča u PO ABA lige + 2 meča KLS za 52 dana. Prema tome, Ako Zvezda uđe u PO EL, onda u ABA treba da se igra F4 ili Zvezda ne treba da igra ABA, zato što je EL PO prioritet, isto nama kao i što je bio drugim klubovima ranije. Nazovi to tankovanje ili kako god, suština je da znaju prioriteti. 1
Disfruto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 40 minutes ago, Chaos Is Me said: Ma kakvo tankovanje. Jel tankuje Real u Endesi? A imaju manje igrača na rosteru nego mi. U Realu imaju svi garantovanu minutazu. Igra svih 12 igraca i oko 20 minuta i tako u EL i ACB Kod nas neki igraju po 30+. Nije za poredjenje nasa i njihova situacija
Chaos Is Me Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago Pa nek igraju i naši po 20 min, imamo roster kao fudbalski klub. Realu Campazzo i Tavares igraju oko 25 mpg, ostali manje ali imaju dosta njih oko ili iznad 20 min.
JPM Posted 19 minutes ago Posted 19 minutes ago @Tunis nakon prve recenice sam bukvalno hteo da ti kazem da ne lupas gluposti. Medjutim, sve sto si napisao zaista se desilo, bas tako kako si napisao. Prema tome, ide 👍 1
Recommended Posts