Jump to content

PRIMA - beginning of an era (KKCZ 2025/26)

Recommended Posts

Posted
6 minutes ago, Markoss said:

Tesko da ce biti tako sto se tice stranaca. Mislim da ce Moneke ici kod nas, i Kalates kod njih. Mada jos nije odluceno.

Odzelej je zasluzio vise od Monekea da ide

Ocekivano je da ce miljenike povesti

• Like 2
Posted
Just now, Kosjan Willavić said:

Ako je Sfero bio kljucan covek da se zahvalimo nekim igracima, hvala mu jos jednom od srca. Jago ispade primer profesionalizma i postovanja prema klubu i navijacima za njega.

Izjava Mitrovica je cist bullshit.

Da ga je Zvezda zaista zvala morao bi da se odazove jer ga je Zvezda i dalje placala.

Just now, Don Dusko said:

Kako je onda on bolji od svih centara Zvezde? Po cemu?

Nije od svih. Od Bolomboya u top formi nije.

Od Izundua je bolji iako je Ebuka odlicno nasao ulogu.

Donatas je star.

Rivero je van stroja, Plavsic je uzasan.

Nisu velike razlike ali mi stvarno nije jasno kako smo to toliki favoriti.

Skor u evroligi u zadnjih 6-7 kola je mozda i isti, oni su krizu prevazisli.

• Like 1
Posted

Dajte nam Kalinu fore i nemoj bas da idu Kodi, Batler, Nwora...

Salu na stranu, mislim da bi se Moneke mogao uvrediti ako ne dobije poziv, a po meni ova trojica bi nam najbolje legla i peglali bi ozbiljan napad sa njima, dok na 4 bi pokrivali Kalina i DeDa.

Nemojte se paliti na igru kkp, Lakic i Radanov mogu biti ok igraci u postavi sa 4 bolja napadača, pogotovo ako imaš Karlika npr, dok oni zajedno, pogotovo uz Pokua i centre bez suta su katabaza, a bukvalno će igrati zbirno 50-55 min verovatno i celih 80 sa Pokuom.

Posted

Чима Монеке је убедљиво најзначајнији и најутицајнији играч Звезде, успут и најплаћенији. Куп треба да пропусти једино ако сутра устане уморан и каже Саши да на њега не рачуна овог викенда. Две или три лоше недеље након што је вукао екипу од јесени не значе ништа. То је једна ствар.

Друга ствар је да нема те менталне гимнастике која може овакав Партизан представити као фаворита против екипе која је на победу од домаћег терена у плеј-офу Евролиге. Нисмо Реал и нису они Златибор, али уозбиљите се мало. Немају довољно играча да попуне протокол, учинак домаћих им је мизеран и ниједан њихов доступан кошаркаш није квалитетнији од нашег који игра на истој позицији. Евентуално се сме Бонга назвати бољим играчем од Калинића, мада је Калинић кад се игра за трофеј дупло боља верзија себе.

Можемо изгубити као што може свако од свакога, али ући са пичакстим менталитетом после свих дешавања у досадашњем току сезоне је неозбиљно и нелогично.

• Like 2
Posted
29 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said:

Miler 

Nvora 

Moneke

Izundu 

Aj da vidimo do sutra da li sam u pravu. 
Do pre par sati sam mislio da će ići Odzelej, ali Plavšić izgleda kao da je batalio košarku. 

Pa baš zato ja mislim da je Odželej siguran, treba nam njegovih 15-ak minuta na 5 jer je Plašić potpuno neupotrebljiv.