Milko Miller Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 13 minutes ago, liv7 said: Opet smo deseti.To sto imamo dobar ili "dobar" raspored,ne znaci nista.Tesko da je zamisliti "laksu" utakmicu,nego kuci protiv onemocalog Makabija.Ostaje nada da cemo pristup od sinoc,imati i protiv laksih protivnika.. Mislim da je svima jasno da je svaka sledeca utakmica malo finale, i da jedna pobeda vise ili manje moze da odluci da li ces da igras plejof ili plejin kao deseti. Mislim da je veci problem opasnost grca zbog pritiska. 4
dunaj95 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nema više lakih i teških utakmica i unaprijed upisanih pobjeda... Sada ćemo vidjeti od čega je ovaj tim satkan i ima li kapacitete za vrhunski rezultat... Sve je to u teoriji dobro...imali smo 16:10, igra dobra, udarne igle izgledale nezaustavljivo pa Nvora i CMM promašiše šut za pobjedu, pa se Batler propisno ispromašiva ...pa dva vezana poraza... Da me neko pogrešno ne shvati, ne zamjeram momcima ništa, ali to su "detalji" koji odlučuju dal' si 10ti, gdje ti se tu negdje priča i završava, ili si 4,5,6. Naredne dvije EL utakmice (sedmice) su nam ključne... Uloga favorita se mora opravdati u ovoj fazi sezone... A protiv Fenera ako skalp dođe, dobrodošao je... Ovaj tim je, svi ćemo se složiti, najbolji još od Radonjiog iz top 8...i bila bi ogromna šteta da "samo" izjednači neki rezultati "zamalo" iz bliske prošlosti... 3
Bejn Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, dunaj95 said: Nema više lakih i teških utakmica i unaprijed upisanih pobjeda... Sada ćemo vidjeti od čega je ovaj tim satkan i ima li kapacitete za vrhunski rezultat... Apsolutno. Nikada nije ni trebalo da ih bude. 1
le piaf Posted 13 minutes ago Posted 13 minutes ago Zvezda mora da obezbedi dobru poziciju kolo pre kraja. Taj poslednji meč protiv Reala ukoliko bude odlučivao o nečemu, a pogotovo ako njima bude trebalo; verovatno vam neće dati nijedno bacanje.
Recommended Posts