sinisat5 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ne znam koji to njima vazan igrac fali pa su desetkovani,Evansa nema dvije godine,ova dvojica sto su dosla iz nba se privikavaju nista narocito ne igraju a jedan ce izgleda igrati,Papanikolau u ovom trenutku negdje deseti igrač ekipe..Ovako kad se piše desetkovani uće pljuvačima u glavu i onda će još jače oplesti ako izgubimo..A kada se tako nešto više puta napiše lagano prelazi u istinu.. 5
Žilee Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Vokap Morris Ntilikina Dorsi Furnije Ward Mekisik Bugarin Piter Nikola Tajrik Hall Gde vi vidite ovde desetkovani Olympiakos. Ili ja sam ja corav?
Bruda Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 4 minutes ago, Žilee said: Morris Meridian prenosi da Morris ne igra. Nisu desetkovani, samo im par igrača nedostaje. Mislim da će se pobednik odlučivati na pozicijama 4/5 tj. koliko mi budemo tu mogli da ispariramo s' obzirom da su oni tu najjači u EL. Na pozicijama 1-3 bih u ovoj konstalaciji snaga dao blagu prednost nama.
crni96 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 3 hours ago, Chaos Is Me said: Kako nekom može biti odvratniji OLY nego KKP, PAO, Fener, Dubai, Hapoel, Real, Barsa, Monako? Brate nismo svi isti. Nmg grka u sportu nikako.
Phobia Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, crni96 said: Brate nismo svi isti. Nmg grka u sportu nikako. I posle se pitamo ko je oterao Sferu... 1
crni96 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Hhahaha zanimljivo kako ne možeš iznijeti neko svoje mišljenje. Al nebitno, da ne kvarimo temu s glupostima. Vjerujem da ih mozemo iznenaditi.
rodriguez Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 16 minutes ago, Tex_Willer said: Zar Nilikina nije napustio Oly? Napustio je Partizan. 😂 Ok a ja ću napustiti internet...🤡 3
Carl Johnson Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Moris i Papanikolau nece igrati, Nilikina i ako bude, verovatno neka smanjena minutaza
Phobia Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 13 minutes ago, crni96 said: Hhahaha zanimljivo kako ne možeš iznijeti neko svoje mišljenje. Al nebitno, da ne kvarimo temu s glupostima. Vjerujem da ih mozemo iznenaditi. brate opusti se, zajebancija je...
Steve Gerrard Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Hm najveca muka u ovom kolu su mi ostali match upovi, mislim da se crtaju rezultati protiv nas, a onda tek nastaje histerija i vracanje na makabi 1 1
Žilee Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Olympiakos nudi ugovor CMMu a mi mu nudimo novi jednogodisnji 🤔
Sinnerman Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago https://sportklub.n1info.rs/kosarka/euroleague/dzared-batler-crvena-zvezda-nba-fajnal-for-ocekivanja-intervju-sport-klub/ Šta želite da postignete u Evroligi što možda niste imali priliku u NBA? „Više stabilnosti. Da ostanem negde duže od godinu dana. Da se nešto gradi.“ Drčela mermer'ši!!! 5
Petkovic Miroslav97 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Večeras je prilika da pokažemo da možemo da igramo sa svima pa i na gostovanju! Napred Zvezda, živeo Olimpijakos! 1
Sector Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Olimpijakos u maltene najjačem sastavu, zanemarljivi izostanci. Moraće dosta stvari da se poklopi za neki egal. 3
Wook Posted 57 minutes ago Posted 57 minutes ago Kakva promena na forumu. Pre 2 meseca većinski stav je bio da je Oly dobra, ali ne elitna el ekipa.
Recommended Posts