Bad Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Po meni potez utakmice je kraj treće četvrtine kada Batler srednjom promenom izbacuje Abasa (mislim da je on bio) u maltene reket i onda stavlja trojku bez kostiju, doktor košarke. Posle su počeli da ga udvajaju jer ako Abas ne može da ga sačuva, ko će. Edited 2 hours ago by Bad 3
Sinnerman Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 hours ago, Mile1 said: U 4 sata ujutru ti si odlucio da tagujes mene, bas ti je dosadno u zivotu Sigurno pitas zbog celafuta, naravno da sam ziv. Nista se ne razlikujem od vas koji ste leto kritikovali upravu za potpis Izundua, Nwore i Odzeleja kao i kada je tokom sezone pljuvan CMM, Jago i ostali igraci.Ako ne moze da se uputi kritika na neciji rad onda sta da ti kazem.Ne razumem tu potrebu da ste stalno nesto prebacuje, uzivaj u pobedi a ne da u 4 sata ujutru mislis o meni
Žilee Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Treba pohvaliti ovog momka ,iz Venecije do ovakve jedne partije u EL 6
Čočo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ali što Jago juče zalepio sliku sebe i Kabokla na leđima. 😂😂😂 1 1
Krle Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ja sam se mnogo vise plasio utakmice sa Dubaijem nego sto se plasim Hapoela, pogotovo ako igraju bez Elajdze Brajanta. Dubai igra nezgodnu kosarku, sa dosta sutiranja i trcanja, a mi se ne provodimo dobro protiv takvih ekipa (Valensija, Pariz). Hapoel ima kvalitet, ali bez Brajanta je to dosta slabija ekipa, pogotovo sto Micic ima ogromnu ulogu, a defanzivno je ocajan. U napadu i bljesne, ali u odbrani je konstantno katastrofalan i igrac manje. Ima tu jos dosta igraca bez mozga poput Wainright-a, Motlija... Tako da sve u svemu mislim da mozemo da ih pobedimo i treba iskoristiti ovaj nalet u kom se nalazimo
Wook Posted 52 minutes ago Posted 52 minutes ago Posle 12. feb i Olimpijakosa pauza, pa naredni meč 26. feb. - Efes. Do tada bi Karter trebalo da uhvati ritam, a možda zaigra i Rivero? Šta je sa tim čovekom?
wing Posted 49 minutes ago Posted 49 minutes ago 1 hour ago, Bad said: Po meni potez utakmice je kraj treće četvrtine kada Batler srednjom promenom izbacuje Abasa u maltene reket i onda stavlja trojku bez kostiju, doktor košarke. Izbacio ga je u reket u prostoru...ali u vremenskoj vertikali Abas je za trenutak vraćen u utorak prošle nedelje.
quentin Posted 47 minutes ago Posted 47 minutes ago Priča večeri definitivno Bolomboj. U onim ABA utakmicama izgledalo je da ima dug put povratka u formu ispred sebe. Sad u ozbiljnom EL meču odličan doprinos. Sa optimizmom možemo da gledamo u budućnost. Potpuno neobično za nas. 1
Recommended Posts