Dzo23 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 15 minutes ago, Chaos Is Me said: Da li neko može da objasni defanzivnu ideju sa Dedom na protivničkim ballhandlerima ili to spada u domen izvanzemaljskog? Zato što je upalilo jednom, protiv Žalgirisa u Areni na Francisku, i Saša vjerovatno misli da to može često da bude adut.
VISOKOLETAC Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 59 minutes ago, JPM said: Davidovac trči pored njega, kao farmeri kad uteruju kokoške u ambar. Ne bi me čudilo da je čak nešto i vikao pored. Ovo ovde nije greska Davidovca, vec je Izundu zaksnio da pomogne, a i Kodi je odigrao piskasto. Pogledajte kako je Kodi odigrao, pa recite cija je greska. Ne gleda se koliko je puta Moneke ispao, ali je ovo uzeto kao greh Davidovcu, a uopste nije on kriv. Da ste pustili ovaj klip duze, videli bi na koga se cela klupa na celu sa Saletom ljuti. 2
GameChanger Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 27 minutes ago, Dzo23 said: Zato što je upalilo jednom, protiv Žalgirisa u Areni na Francisku, i Saša vjerovatno misli da to može često da bude adut. Upalilo je i na blic protiv Sortsa u Areni. Tada je Tj napravio problem Buki par puta, Deki uso i zbunio malog svojom sporoscu. Ne menja bitno sustinu al eto da zavedemo i taj momenat. Generalno on mozda i moze da poremeti ove koji vole da hobluju parket ili idu na pokudistancu, ali i to moze da postoji samo kao blic opcija i to kad sve u odbrani mimo njega funkcionise, a nikako kao konstantan defanzivni specijal.
astrix1402 Posted 40 minutes ago Posted 40 minutes ago Meni je Deda jedan od favorita i omiljenih igraca u KKCZ, taako da i kad ga kritikujem, to nekako bude sa merom. Da je los, jeste, ali sa njim se bas ne zna, kad ce da poludi i da usere protivnika u potpunosti. Ne desava se to tako cesto vise, ali ja verujem. Takodje, ja nemam sta da zamerim Yagu, da je za ovaj nivo, svi znamo da nije, ali covek je tu i daje sve od sebe, on bolje ne ume. Mnogo veci problem je trener, koji ne moze da adaptira tj. nauci proverenog NBA igraca osnovnim stvarima, da bude koristan za bar 10 minuta na terenu. I tu uopste ne krivim Deventea, samo mi bude krivo, jer mislim da bi nam on podigao plafon i da bi mogao u jasnom sistemu da bude koristan. Takodje, nisam ni nesto preterano odusevljen sa pobedom u MIlanu, losi smo bili, ali pobeda maskira nasu losu igru. Videcemo vec protiv Monaka, kako ce to da izgleda. Ne ocekujem pobedu, ali bih voleo da se vidi neka jasna postavka u nasoj igri i da budemo u nekom dobrom takmicarskom ritmu. 1
Guru Posted 33 minutes ago Posted 33 minutes ago 2 hours ago, Chaos Is Me said: Da li neko može da objasni defanzivnu ideju sa Dedom na protivničkim ballhandlerima ili to spada u domen izvanzemaljskog? Pretpostavljam da je ideja da ih u začetku napada koliko-toliko uspori dužinom, a da posle prvog bloka na lopti ide automatski switch i da se tako dobije Davidovac na protivničkom visokom igraču, što je mnogo bolja varijanta nego kada je primarni defanzivac bek (koji nije CMM). Problem je što je on ujedno i jedan od lateralno najsporijih krilnih igrača u EL (verovatno i najsporiji), tako da u ovakvim situacijama kada šatro pritiska po celom terenu nikakav blok nije potreban da bi ga ball handler sa lakoćom ostavio u prašini. A meni lično je i uvek problem kada se izrazito levorukom igraču ovako otvori prodor u levo, isti ovaj Elis je u situaciji kada je morao da završava sa desne strane pokušao da se izvije na levu ruku i leđima okrenut ka košu bacio neku frljoku koja nije bila ni blizu da uđe iako je bilo polaganje. 2
Nini3112 Posted 20 minutes ago Posted 20 minutes ago Kakva su ocekivanja za sutra? Umeli smo da ih dobijemo tamo
Estrella Roja Posted 15 minutes ago Posted 15 minutes ago Da citiram našu trenersku legendu: "Što se tiče očekivanja, mi ćemo dobiti taj meč"
Recommended Posts