Jump to content

Recommended Posts

Posted
14 minutes ago, liv7 said:

Ovo "postepeno uvodjenje u tim",gde deli minute sa Jagom  je najgora moguca opcija i za tim i za igraca.

Zanimljivo misljenje. Meni izgleda da je najbolja moguca opcija, a ove krajnosti izuzetno lose.

Posted
17 minutes ago, liv7 said:

I kada su ga potpisali a i sad,mislim da dolazak Grejema velika greska,da ne obrazlazem ponovo zbog cega..ali,kad smo ga vec doveli,MORA mu se dati sansa,i minutaza adekvatna njegovom rejtingu...ili ga skrajnuti potpuno iz ekipe.Ovo "postepeno uvodjenje u tim",gde deli minute sa Jagom  je najgora moguca opcija i za tim i za igraca.

To nije bilo kakvo uvodjenje, to je jedna vrsta kazne, moze se reci i poruke za njega da ako nastavi da igra tako kako igra da bude liferovan. Jer realno on ne igra za neke ogromne pare.

Posted
23 minutes ago, Žilee said:

Izgleda da je Boki sleteo 👀

Ne znam ko je ispratio (ja video na insta reels), ali je Darko Plavšić izjavio da je Bolomboj faktički 100% spreman, tj. dolazi i više nego spreman da odmah zaigra. Samo je sad sve do Saše. Pošto on ima onu svoju izjavu da svi moraju biti na 120% i što kaže Plavša, moraju da imaju XY 5v5 treninga sa ekipom (za Izundua je rekao da se oporavio skroz bio, ali je dve utakmice presedeo na klupi jer nije odradio dovoljno treninga).

Tako da za one koje očekuju Bolomboja kad sleti da odmah zaigra... Neće. Iako je možda on fizički spreman, ne bi ni trebalo da se odmah žuri s obzirom na povredu koju je imao. 

• Ha-ha 2
Posted
18 minutes ago, Summerfunk said:

Ne znam ko je ispratio (ja video na insta reels), ali je Darko Plavšić izjavio da je Bolomboj faktički 100% spreman, tj. dolazi i više nego spreman da odmah zaigra. Samo je sad sve do Saše. Pošto on ima onu svoju izjavu da svi moraju biti na 120% i što kaže Plavša, moraju da imaju XY 5v5 treninga sa ekipom (za Izundua je rekao da se oporavio skroz bio, ali je dve utakmice presedeo na klupi jer nije odradio dovoljno treninga).

Tako da za one koje očekuju Bolomboja kad sleti da odmah zaigra... Neće. Iako je možda on fizički spreman, ne bi ni trebalo da se odmah žuri s obzirom na povredu koju je imao. 

A Farid u Panati koliko je spreman i koliko je trenirao pre prvog nastupa ? 

Pitam za Sasu 😀

• Like 1
  • Ha-ha 2
Posted

Cigani ,hipoteticki...

Danas je poslednji dan kada mozemo produziti Joela za naredne sezone/u da li ga produzujete i veruje te mu ili mu se ipak zahvaljujete za sve sto je uradio?

Posted
9 minutes ago, Žilee said:

Cigani ,hipoteticki...

Danas je poslednji dan kada mozemo produziti Joela za naredne sezone/u da li ga produzujete i veruje te mu ili mu se ipak zahvaljujete za sve sto je uradio?

Žile, brate, čemu takvo pitanje...jbo ga ti...

Posted

Na sajtu basketnewsa koji prati povrede igraca stoji da su CMM i Nwora uncertain za mec protiv Efesa usled laksih povreda. 

Pratim ovaj sajt zbog EL Fantazija i poprilicno je relevantan i azuran, evo i linka koga zanima: Basket News

• Ha-ha 1
Posted
46 minutes ago, 3x3cz said:

A Farid u Panati koliko je spreman i koliko je trenirao pre prvog nastupa ? 

Pitam za Sasu 😀

Nije da branim Sašu ovde, ali ako pričamo o Bolomboju, čovek je imao povredu koju je imalo još možda pet drugih sportista. Niko nije mogao da kaže tačan datum povratka jer se ništa nije znalo. I sad, nakon 9 meseci od povrede, on sigurno nije u takmičarskom ritmu iako je samostalno trenirao par nedelja u Americi. Ja sam od istog Plavšića čuo da je Bolomboj uvek na 100% kad izađe iz povrede, da je reč o takvom čoveku prosto. Ubeđen sam da bi on dosta pomagao odmah u prvoj utakmici, tj. protiv Efesa. Ali je najbolje da se uvede u ritam, odradi par 5v5 treninga, uđe u ritam pa tek onda zaigra.

A drugo je Saša. On traži od svakog igrača da bude na 120%, njegove reči. Kod njega se Batler i Grejem uče košarke, tako da verujem sutra da mu dovedu Karija, ovaj bi pre igrao Yaga jer ovaj n'ume evropske košarke 😄

• Like 1
Posted

Problem je na sta licimo kad se uvede igrac 5na5 🥹😀

Neka bude kako mora , samo da prekinemo ovu seriju poraza pa makar igrali sa pet igraca 

Posted

Ode Tomović u Rusiju, šteta što u toku sezone, verovatno nije moglo da čeka, sve najbolje momku i da se jednom vrati. 

• Like 4
Posted
30 minutes ago, K.Dot said:

Ode Tomović u Rusiju, šteta što u toku sezone, verovatno nije moglo da čeka, sve najbolje momku i da se jednom vrati. 

Odakle ti to?

Posted
25 minutes ago, suptil said:

Занимљиво

Izjava vezana za plasman ili doigravanje na f4 nesto sto mi se vrlo svidja, sad koliko ce realna biti videcemo u maju al pristup kog se treba držati svake sezone i ciljati najvise. Mozda malo i drmne igrače