Plant Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 13 minutes ago, No name said: Mi večeras ne možemo dobiti bez CMM,MONEKE-a, kao što nismo ni Spartak. I ne treba da dobijemo po svaku cenu ... videti pod Carlik i FMP. Nego razigravaj drugopozivce, rekonvalescente i Butlera i puca nam paja za rezultat, imamo preca posla. Kad bude bio playoff, odracemo ih sve. PS dodje im FMP glave ... karma, sta li je Edited 3 hours ago by Plant 4
No name Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 10 minutes ago, Plant said: I ne treba da dobijemo po svaku cenu ... videti pod Carlik i FMP. Nego razigravaj drugopozivce, rekonvalescente i Butlera i puca nam paja za rezultat, imamo preca posla. Kad bude bio playoff, odracemo ih sve. PS dodje im FMP glave ... karma, sta li je Povrede se mogu desiti i na treningu što smo i videli. To je nesto sto ne možeš da utičeš. Može i da se desi da igrac igra 2-3 min i povreda. Poenta je ako smo zdravi onda treba da igraju. Ono sto mozemo da doskutujemo to je minutaza, gde se slažem da CMM ne mora da igra 30+, ali neki 10-15 bi mogao,. Nisam pristalica da igrac sedi van terena kao u Subotici a nema povredu i šta već. Njegovih ( CMM) ILI ČIMA 10 min bi donelo prevagu da se dobije. ..Ali dobro. Svako ima svoje viđenje. 1
Guru Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago A zašto klub uopšte učestvuje u ABA ligi ako će je igrati tek eto reda radi i ako je jedino važno da se igrači odmore i da se niko ne povredi? Nije nacionalna liga, nije nacionalni Kup, ne donosi mesto u EL, navijačka grupa je bojkotuje, košarkašku publiku ne zanima i spremni su da je žrtvuju zarad rezultata u EL - koja je onda poenta igranja iste? 38 kola regularnog dela EL + plejof, tri utakmice Kupa, verujem da može onda da se uglavi i nekakva domaća Superliga, pa da svi lepo budu odmorniji, zdraviji i maksimalno našpanovani na ono što je navodno jedino važno. 8 1
Plant Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) To jeste generalno dobro pitanje. U ovom slucaju sada, treba da sluzi iskljucivo za uigravanje uz nekako dovlacenje do playoffa. Onda u zavisnosti od rezultata u EL, pojacan gas. Koliko se secam, mi smo i bez Bokija ostali tamo ... sto bi se cimali i rizikovali Edited 2 hours ago by Plant
Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, Guru said: A zašto klub uopšte učestvuje u ABA ligi ako će je igrati tek eto reda radi i ako je jedino važno da se igrači odmore i da se niko ne povredi? Nije nacionalna liga, nije nacionalni Kup, ne donosi mesto u EL, navijačka grupa je bojkotuje, košarkašku publiku ne zanima i spremni su da je žrtvuju zarad rezultata u EL - koja je onda poenta igranja iste? 38 kola regularnog dela EL + plejof, tri utakmice Kupa, verujem da može onda da se uglavi i nekakva domaća Superliga, pa da svi lepo budu odmorniji, zdraviji i maksimalno našpanovani na ono što je navodno jedino važno. Msm da niko ovde ne govori kako ABA nije vazna, nego trenutno ne treba ici po svaku cenu na nju svakako odraditi da se dobije i da se obezbedi plej of.Naravno voleo bih da imamo i prednost domaceg terena ali ako smo mi pravi pobedicemo i bez njega kad dodje plej of. Ja samo smatram da ne treba ici po svaku cenu po pobedu trenutno.Recimo ako bude 10 razlike 2-3 minuta do kraja jednostavno pustiti a ne lomiti se. Mi smo bacali prioritet na ABA i domace trofeje tek kada smo ispusavali u EL a to je bilo nekad u januaru nekad u novembru.Pa ispada kako nam je ABA uvek bila bitna. Pogotovo sad kad imamo licencu na 3 godine.
Sokmeniki Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Osvajac ABA lige dobije ~ 1 milion evra. Toliko para u EL mozemo dobiti jedino ako odemo na F4. Prilicno ozbiljna suma za Evropsku kosarku, tako da ima itekako za sta da se bori. 4 1
Plant Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, Sokmeniki said: Osvajac ABA lige dobije ~ 1 milion evra. Toliko para u EL mozemo dobiti jedino ako odemo na F4. Prilicno ozbiljna suma za Evropsku kosarku, tako da ima itekako za sta da se bori. I jedan i drugi milion mozes da okacis ... znamo svi koliko sta kosta i kako se dolazi do para
Гвозден Чекић Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 4 hours ago, yara said: 600k je bila prica. Nesto kao low risk high reward. Znali su nasi da ima problema sa povredama. Zato je i sam covek pozeleo samo zdravlje da ga posluzi. Баш ће играч који је зарадио 50+ милиона у НБА да дође у Европу да игра за 600 хиљада
Kosjan Willavić Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 17 minutes ago, srlepajce said: Vucina je lud kao konj. Sto kazu ova dvojica iz 6.75 sta li su sve teme njegovih i Monekeovih razgovora 😄 Drugi bromance u nastajanju je Kalina- Motejunas 🙂 3 1
srlepajce Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 30 minutes ago, Kosjan Willavić said: Vucina je lud kao konj. Sto kazu ova dvojica iz 6.75 sta li su sve teme njegovih i Monekeovih razgovora 😄 Drugi bromance u nastajanju je Kalina- Motejunas 🙂 Kako rece Kalina Vucina je malo introvert Poklopio se sa par "budala" i eto 1 1
Pero_Cameron Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Protiv Dubaija u 17h. Dobri stari Uniks Kazan termin. 2 1
vinogradskaopera Posted 43 minutes ago Posted 43 minutes ago 16 minutes ago, Pero_Cameron said: Dobri stari Uniks Kazan termin. Uh kad se setim, odradim preko dana sta imam i onda cekam kosarku i vidim uniks krece od 17h, milina. Plus, igrali super zanimljivu kosarku. 1
Урош19 Posted 34 minutes ago Posted 34 minutes ago 8 minutes ago, vinogradskaopera said: Uh kad se setim, odradim preko dana sta imam i onda cekam kosarku i vidim uniks krece od 17h, milina. Plus, igrali super zanimljivu kosarku. Mali Lazarević vi ste? 3
Recommended Posts