Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jutros vec hladne glave mogu samo dva utiska da napisem . Prvi je i onaj glavni Sale je tribinama donio neki poseban osjecaj , takav da su od najmladjeg do najstarijeg svi grmjeli 40 minuta igraci se bacali po terenu , ljudi po tribinama . Drugi i mozda i bitni , sinoc se pokazalo da jedan kolektiv , sloga , zelja , volja moze da odbrani bilo koga pa cak i jednog Tavaresa . Svaki put kad sam se okrenuo ka semaforu Tavares je imao sve vise faulova , a stojao je na istom kontu poena . Veliko bravo za ekipu !!!

• Like 14
Posted (edited)

Pored odgledanog meča, već drugi put gledam reprizu, gutam detalje. Nikako da se identifikujem sa ovim timom stranaca. Nekako mi nije to naša Zvezda da ne prospe razliku od 15p i na kraju izgubi zbog jedne fatalne greške sudija. 

E sad moram da kažem nešto povodom Motiejunasa. Ranije, godinama unazad, je on meni padao na pamet kao opcija koja bi nam bila možda interesantna, čist neki instinkt. Međutim mi smo bili ili domaće orijentisani ili okrenuti ka nekim nama "atraktivnijim" košarkaškim nacijama. On mi je uvek bio nekako nemoguća kategorija igrača. Kad kažem nemoguća, to mislim iz više razloga, uvek je verovatno puno koštao, Litvanac, doživljavao sam ga kao surovog profesionalca gde prvo dobro platiš pa klatiš. Uvek je bio "elita" u smislu da se sa igračima kao što su Maik James i Punter preko društvenih mreža izjašnjavao o mnogim košarkaškim stvarima. Već sam ovde spomenuo situaciju, a kolega neki me je malo ispravio, kada je imao malo je reći čudan komentar na naš klub i situaciju Kampaca. 

U ovoj situaciji u kojoj smo se on i mi našli, liči mi kao da je i njemu dosta više raznih Monaka bez navijača i difens publike, već bi da "proba malo brze hrane sa indijskih ulica", a nama pak je dosta zone komfora pa smo rešili da malo eksperimentišemo. Otuda i stidljivi ugovor na tri meseca (biću jako razočaran ako se ne produži). 

Rezultat svega je hemija koja je kliknula od prvog minuta. Čovek nam je stavom, ponašanjem pa i igrama preokrenuo ovu tešku sezonu. Sad ne smemo previše da tumbamo, potrebno je dodati još samo neki začin u vidu pleja i beka, a povređene postepeno uvoditi i davati im uloge. To ne sme naglo jer se možemo raspasti kao u nekoj od prethodnih sezona. 

Kao mali detalj naveo bih situaciju u kojoj u 3/4 na 6:40 na asist Plodija Milera Mekintajera postiže poene, a u sledećem Realovom posedu osujećuje Kampaca koji gubi loptu, baca se na parket, a s obzirom da smo mi krenuli u munjevitu kontru, on na kolenima diže ruke i dodatno potpiruje publiku. U meču je kao i ostali naši igrači (za koje se to ne bi moglo reći pre samo nekoliko utakmica) 120%. E to je ono što publika želi.

Edited by Sinnerman
  • Like 17
Posted

Napisacu nesto sto licno mislim , a to je povratko Grejma i Dobrica pitanje je dal bi ikog bar ja dovodio . Produzio bi Motejunasu pozajmnicu i to bi bilo to . Sto se tice nasih trazimo tog beka u Americi . 

• Like 2
Posted
1 minute ago, Daiki Ito said:

Napisacu nesto sto licno mislim , a to je povratko Grejma i Dobrica pitanje je dal bi ikog bar ja dovodio . Produzio bi Motejunasu pozajmnicu i to bi bilo to . Sto se tice nasih trazimo tog beka u Americi . 

I sta ces kad Nwora padne u formi?

Ne daj boze lakse se povredi?

Dobric da ga menja?

• Like 7
Posted
1 minute ago, Stefi88 said:

I sta ces kad Nwora padne u formi?

Ne daj boze lakse se povredi?

Dobric da ga menja?

Rekao sam ti to je moje licno misljenje . Recicu i prost razlog dodatan igrac moze da narusi hemiju , da napravi guzvu .

• Ha-ha 4
Posted
1 minute ago, avakss said:

I bicemo jedina ekipa u evropi bez beka 

Imamo beka mi , nego to niko nece da prihvati . Pitaj kog oces u klubu Nvora je doveden da igra beka sa loptom , ne krilo . To mu je obecano , tako je i pokupljen sa datom rijecju da ce dobiti loptu u rukama sto vise .

• Like 1
Posted
3 minutes ago, Daiki Ito said:

Rekao sam ti to je moje licno misljenje . Recicu i prost razlog dodatan igrac moze da narusi hemiju , da napravi guzvu .

U pravu si, kod nas je bas guzva, pogotovu posle povrede Cenana i Kartera...

• Like 7
Posted
9 hours ago, VISOKOLETAC said:

Sto ruzan? Ako je tacno da ce uzeti samo jos 3 plate, onda mi se cini da smo se mi prijateljski razveli. On ce covek da preuzme PAOK i svima lepo. Malo se zaboravlja koliko ti ljudi zaradjuju, pa bi neko pomisli da je ostao na ulici i da njegova porodica nema sta da jede. Evo nek meni daju njegovu godisnju platu i ne moram da radim nista do kraja zivota.

Slazem se,nego nasa uprava to prvo krece preko medija.Pogotovo redakcija blica koja krece sa naslovima i pali lomacu.Ne mozes od njegove godisnje plate ziveti ceo zivot.

Posted
2 minutes ago, Daiki Ito said:

Imamo beka mi , nego to niko nece da prihvati . Pitaj kog oces u klubu Nvora je doveden da igra beka sa loptom , ne krilo . To mu je obecano , tako je i pokupljen sa datom rijecju da ce dobiti loptu u rukama sto vise .

A sta ako nam se jos neko povredi spolja,mi moramo svakako dovesti jednog igraca na spoljnim pozicijama..

Posted
1 minute ago, Stefi88 said:

U pravu si, kod nas je bas guzva, pogotovu posle povrede Cenana i Kartera...

Samo me zanima sta ces pisati posto ce bek doci iz Amerike , kad mu bude trebalo par mjeseci da se prilagodi na Evropu . 

Posted
3 minutes ago, Daiki Ito said:

I treba da ima loptu u rukama,tako je najkonkretniji.

• Like 1
Posted
2 minutes ago, Daiki Ito said:

Sve i da je tako 36 minuta na 38 utakmica nema sanse da izdrzi.

1 minute ago, Placebo Lone star said:

Slazem se,nego nasa uprava to prvo krece preko medija.Pogotovo redakcija blica koja krece sa naslovima i pali lomacu.Ne mozes od njegove godisnje plate ziveti ceo zivot.

Gledaj milion podelis na 30 godina, pa na 12 meseci i dobijes 2800e.Za mene dovoljno za mesec dana 🙂

• Ha-ha 1
Posted
10 minutes ago, Daiki Ito said:

Brate, svaki dan prenosiš lika sa Instagrama, Crunchtime, ili kako se već zove, i predstavljaš ovde kao tvoje informacije.. Lik ništa “precizniji” od Tipsnslipsa nije… 

Ja mislim da ni naši u klubu još uvek nemaju dogovorenog igrača i sve opcije su u igri.. i Evro kup i Evro Liga i Amerika…

Na kraju će neko pogoditi sigurno i sledi nam ono čuveno ‘Esam vam reko!

• Like 6
Posted

Karter, Bolomboj i ta prekobarska azdaja i imamo kostur za naredne tri godine. Mi zivimo kao navijaci prve dane atletske Zvezde kao tima, pa se i ne snalazimo bas najbolje u novonastalim okolnostima. 

• Like 2
Posted
1 minute ago, avakss said:

A sta ako nam se jos neko povredi spolja,mi moramo svakako dovesti jednog igraca na spoljnim pozicijama..

Nije meni problem bek , vec to sto bek moze da prouzrokuje nezadovoljstvo pojedinih . Davidovac , Dobric minuti pitanje koliko bi ih imali . Smanjili bi se minuti Nvori , Kodiju itd .

Posted
3 minutes ago, The_Big_S said:

Brate, svaki dan prenosiš lika sa Instagrama, Crunchtime, ili kako se već zove, i predstavljaš ovde kao tvoje informacije.. Lik ništa “precizniji” od Tipsnslipsa nije… 

Ja mislim da ni naši u klubu još uvek nemaju dogovorenog igrača i sve opcije su u igri.. i Evro kup i Evro Liga i Amerika…

Na kraju će neko pogoditi sigurno i sledi nam ono čuveno ‘Esam vam reko!

Pozdravlja te crunch , samo toliko za tebe od mene . 🙂

• Ha-ha 2
Posted
1 minute ago, Shunsuke Nakamura said:

Povratkom Grejama nam ne treba plej - tu se slažem. Ali na SG je rupa. Pa igramo bez oba projektovana beka. Baš nam tu treba jedan igrač. 

Tako je