blade runner Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Karter maaaaaaaalo podseća na mog omiljenog, Kinsija 🙂. Znam, početak je, ništa se ne zna, ali me podseća. 2
Gilmour Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 hours ago, Zvezdaš96 said: Ma ništa ovo ne valja, teraj i trenera i stručni štab i sve igrače. Lepo sam juče napisao, kakav Sferopulos, kakvi Moneke, Kalina, Carter, svih 10-12 igrača i trenera promeniti zbog onog poraza od Pariza. Ako ne sada, onda za par dana i dovesti lepo Alimpija, Radanova, Simanića, Branka, Rebića, Tejića, iskusnog Nedu, Gilespija, Smarta, Shabaza pa da nas se Evropa i Evroliga ponovo plaše kao nekada dok su oni bili glavni igrači Crvene Zvezde.. Legenda kaze da je nekada i nekome ovakav vid posta bio simpatican, da se slaze sa tonom poruke... Mada mislim da je sansa za tako nesto ista kao i naci Fiat Punto/Zastava 10 sa dobro pozicioniranim prednjim farovima. 6
Zvezdaš96 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Napravio sam grešku, umesto Nede sam hteo Filipa Čovića staviti. Mada bilo je tu fanstatičnih igrača zaista i onaj mali MVP Australijske lige je isto pokidao, zadržao se do duše samo 20 dana, ali jbg.. 1
Miki28 Lakers in 5 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Moze neka dobra dusa da okaci klip plesa Canaana na kraju jucerasnje utakmice?
Čvarkov Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 6 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said: Moze neka dobra dusa da okaci klip plesa Canaana na kraju jucerasnje utakmice? 13
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, Miki28 Lakers in 5 said: Canaanu lopta u zavrsnici, stara je to kajla. Snajperinjo. 19 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said: Moze neka dobra dusa da okaci klip plesa Canaana na kraju jucerasnje utakmice? Ako napises jos 100x mozda shvati ceo forum da ga ne volis. 1
Disfruto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 6 hours ago, NMX said: - Džoel brate, evo moje stopalo ako treba, samo dolazi što pre (to će drastično promeniti stvari, petorka sa njim na 5 i ovim rmpalijama će biti mnogo zajebana u switchu plus sa njim dolazi i pik igra) Izundu i Rivero su izmislili pik igru za Bolomboja, pritom i lupaju mnogo bolje blokove u napadu. 2 1
Gilmour Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 30 minutes ago, Zvezdaš96 said: Napravio sam grešku, umesto Nede sam hteo Filipa Čovića staviti. Mada bilo je tu fanstatičnih igrača zaista i onaj mali MVP Australijske lige je isto pokidao, zadržao se do duše samo 20 dana, ali jbg.. Ne doprinosis pozitivno. Da ne kažem - smaraš za medalju.
Taki Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ja bi Kenanu dao taj zadnji šut al da mu neko drugi kreira :) , da je dobar šuter to mu se ne može osporiti.
Night wolf Posted 41 minutes ago Posted 41 minutes ago (edited) Petorka za kraj Graham, Karter, Nwora, Moneke i Rivero.. Da je lopta kod Grahama. Eventualno neka small ball varijanta sa Kalinom umesto Rivera i Odželej umesto Monekea.. Edited 40 minutes ago by Night wolf 1
Zvezdaš96 Posted 7 minutes ago Posted 7 minutes ago (edited) Biće prenos narednog turnira kao što smo i pretpostavljali. U polufinalu se sastaju Zvezda- Fenerbahče i Armani- Olimpijakos(opet oni) Prenos polufinala Zvezde će biti na Areni Sport Premimum 1(setili se da stave na nekom normalnom kanalu koji svi imaju) od 17h, a drugo polufinale u 19:30h u petak. Posle drugoplasirane ekipe u Evropi, vreme je da u samo nekoliko dana pokušavamo da savladamo i aktuelnog šampiona Evrope. Edited 4 minutes ago by Zvezdaš96 1
Webad Posted 5 minutes ago Posted 5 minutes ago 1 hour ago, Miki28 Lakers in 5 said: Moze neka dobra dusa da okaci klip plesa Canaana na kraju jucerasnje utakmice? Izvoli https://www.instagram.com/reel/DOl5tVVDYgf/?igsh=YmdoMjYyZ2psYmZv 😂😂😂 1
Recommended Posts