Jump to content

Recommended Posts

Posted
2 hours ago, Zvezdaš96 said:

Ma ništa ovo ne valja, teraj i trenera i stručni štab i sve igrače.

Lepo sam juče napisao, kakav Sferopulos, kakvi Moneke, Kalina, Carter, svih 10-12 igrača i trenera promeniti zbog onog poraza od Pariza.

Ako ne sada, onda za par dana i dovesti lepo Alimpija, Radanova, Simanića, Branka, Rebića, Tejića, iskusnog Nedu, Gilespija, Smarta, Shabaza pa da nas se Evropa i Evroliga ponovo plaše kao nekada dok su oni bili glavni igrači Crvene Zvezde..

Legenda kaze da je nekada i nekome ovakav vid posta bio simpatican, da se slaze sa tonom poruke... 

Mada mislim da je sansa za tako nesto ista kao i naci Fiat Punto/Zastava 10 sa dobro pozicioniranim prednjim farovima.

• Ha-ha 5
Posted

Napravio sam grešku, umesto Nede sam hteo Filipa Čovića staviti.

Mada bilo je tu fanstatičnih igrača zaista i onaj mali MVP Australijske lige je isto pokidao, zadržao se do duše samo 20 dana, ali jbg..

• Like 1
Posted
1 hour ago, Miki28 Lakers in 5 said:

Canaanu lopta u zavrsnici, stara je to kajla. Snajperinjo.

19 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said:

Moze neka dobra dusa da okaci klip plesa Canaana na kraju jucerasnje utakmice?

Ako napises jos 100x mozda shvati ceo forum da ga ne volis.

• Like 1
Posted
6 hours ago, NMX said:

- Džoel brate, evo moje stopalo ako treba, samo dolazi što pre (to će drastično promeniti stvari, petorka sa njim na 5 i ovim rmpalijama će biti mnogo zajebana u switchu plus sa njim dolazi i pik igra)

Izundu i Rivero su izmislili pik igru za Bolomboja, pritom i lupaju mnogo bolje blokove u napadu.

• Ha-ha 1
Posted
30 minutes ago, Zvezdaš96 said:

Napravio sam grešku, umesto Nede sam hteo Filipa Čovića staviti.

Mada bilo je tu fanstatičnih igrača zaista i onaj mali MVP Australijske lige je isto pokidao, zadržao se do duše samo 20 dana, ali jbg..

Ne doprinosis pozitivno. Da ne kažem - smaraš za medalju.

Posted

Ja bi Kenanu dao taj zadnji šut al da mu neko drugi kreira :) , da je dobar šuter to mu se ne može osporiti. 

Posted (edited)

Petorka za kraj Graham, Karter, Nwora, Moneke i Rivero.. Da je lopta kod Grahama.

Eventualno neka small ball varijanta sa Kalinom umesto Rivera i Odželej umesto Monekea..

Edited by Night wolf