Jump to content

PRIMA - beginning of an era (KKCZ 2025/26)

Recommended Posts

Posted

Uvek uz Kalinu, do smrti, ja kao Grobar bih sutra krenuo u rat da on pozove.

Nikad ćaci, nikad ništa sa policijom, uvek uz ljude koji imaju stav

• Like 21
  • Love 6
  • Thanks 2
  • Pumpaj! 1
Posted
2 hours ago, pavlaka said:

Citam da je protiv monaka 14tog sep od 17:30 al na premium 4.

Nzm ko ima taj program sem ko ima sbb premium paket..

Bila je najava za Arenu premium 2, jedino ako nisu menjali nešto. 

Posted
16 minutes ago, Dzep said:

Uvek uz Kalinu, do smrti, ja kao Grobar bih sutra krenuo u rat da on pozove.

Nikad ćaci, nikad ništa sa policijom, uvek uz ljude koji imaju stav

Masu ljudi je zaboravilo sta je to imati stav. 

Neko ce bii Tomasevic a neko Bodiroga. Budi Bodiroga

• Like 9
Posted
7 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said:

Masu ljudi je zaboravilo sta je to imati stav. 

Neko ce bii Tomasevic a neko Bodiroga. Budi Bodiroga

Budi posten covek a ne caci.

• Like 1
Posted
1 hour ago, Four Elements said:

Kaiinic? Mozda su mislili na nekog drugog... ili samo ne znaju L da izgovore (a i napisu).

taćno ih je sve isti qrac nepismeni pravio...

• Like 1
Posted (edited)
9 hours ago, Dzo23 said:

Ako bude novi Nejpir piši propalo. 

ako može bez ovog CZ nepomenika bar dok nam je tema taze.

terapiju sam menjao zbog najveće prevare u istoriji kluba...daleko mu lepa kuća.

Edited by Wingwalker
  • Like 1
Posted

Bedno saopstenje bednog Drcelica. Bedni Covicu, ajde i od tebe bedna tri reda. Mater im svima! Mrsh!

Kad sledeci put prizivate nekog domaceg samo se setite ovoga.

Kalina :heart:

• Like 9
Posted
19 minutes ago, Guru said:

Najvažnije je sprečiti moguću politizaciju ovog slučaja... u situaciji u kojoj su mu napisali da je blokader i usctasa. Kakvo bedno i pičkasto saopštenje.

Da kao da ovo sto se desilo nije upravo to.

Drcelu kao SNS cinovnika to mnogo ne opterecuje.

• Like 2
Posted

Ova sezona ili će biti totalno ludilo, gde ćemo sa pravilno podeljenim ulogama u timu, leteti po terenu i biti black horse takmičenja u ovoj novoj konstelaciji snaga, sa još dva vrlo ozbiljna kluba pretendenta, koji će i u četvrtfinalu biti zajeban takmac svima...

Ili će biti totalni raspad gde nećemo znati ko gde udara gde ćemo završiti kao 17-i bez šanse za bilo šta, već u januaru.

Da sam optimista i nisam, ne mogu lako da zaboravim neke stvari Sferopulosu.

Ali da se nadam i želim najbolje, to svakako, nema čoveka na planeti Zemlji koji više želi uspeh klubu.

Slažem se sa nekim kolegama sa prethodnih strana da bi Grejemova uloga mogla biti ključna i okidač za ova dva moguća scenarija. 

Na koju stranu će prevagnuti, videćemo.

• Like 1
Posted
4 hours ago, Zvezdaš96 said:

Arena sport i logika, stave utakmice koje niko neće gledati na arenu 1, arenu premium 1 itd, cak i arenu sport 5 koju takodje svi imaju, a u grupi neke derbije grupne faze evropskog stave na jedina 2 kanala koje niko nema arenu sport premium 4 i arenu sport premiun 5 i još daju košarku Zvezdu, koje zvezdaši čekaju u meč koji bi imao najveću gledanost na svim arenama u tim terminu na arenu premium 4.

A da stvar bude luda, nema ni repriza meča uveče.

Kakvi genijalci rade na areni majko moja...

To se radi zato da bi se prodali extra paketi. Ko bi kupio dodatni paket sa Arenom 4 ako je sve što te zanima na kecu?

Posted

Kakvo ste saopštenje očekivali da napiše ćaci za grafit koji su pisali njegovi drugari iz ćacilenda?! Živim za dan kada ćemo sve njih juriti kao braća Nepalci. Sramotna država, sramotna uprava kluba i sramotan odnos prema nekom ko bi u svakom drugom normalnom klubu iz normalne države bio Legenda koja je obožavana, zaštićena i voljena.

• Like 5
  • Thanks 1
Posted
52 minutes ago, Sinnerman said:

Piše uctaso. 

Dobro, poenta je i naglasak je na C ,umesto S, jer ne razlikuju latinicu i ćirilicu, na tome je akcenat.

A na sve to ni š, ni ć nisu pisali, nego s i c, sto je manji problem..

Posted
2 hours ago, Zvezdaš sa Temua said:

Nece pokazati rezultat prve utakmice bas nista...ali hoce kako se krece, govor tela, energija koju nosi. I moze se i u prijateljskoj videti da taj hoce/nece gristi. Zato jedva cekam da pocne da vidimo grehema, kako se vec zove. On mi je kljuc sezone. Ako on bude ono sto zelimo, mozemo i u plejof, ako podbaci jbg dzaba nvore,odzeleji.. Cutajucu sturi izvestaj sa sajta ,poslednja trening utakmica, raduje me sto je on pogodio kad je trebalo na kraju trojku i okrenuo...ma koliko nebitna utakmica ili trening, to je to sto nam fali...

Bitan je Graham pogotovo što igra i kao organizator igre, ali da ne zaboravimo da smo mi i prošle sezone veći deo bili u top 8 sa onom postavom, a da smo sada nadograđeni i jači na svim pozicijama skoro..

Ono što nam je nedostajalo je igrač koji rešava završnice. Sad ih, bar na papiru, ima više, a da li će to biti baš Graham, ja se iskreno nadam da hoće. Ali mislim da nećemo zavisiti od jednog igrača svakako, samo od hemije u timu. 

Nadam se samo da je Janis dorastao izazovu.