Son_of_a_gun Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Pošumljeni ako je pametan, a nije, mora Bongu da sačuva po svaku cijenu. Ovaj tim uz sitne korekcije u rosteru i upravi može svakom pomrsiti konce. Btw, sumnjivo mi je što ovu vijest za Karlika plasiraju baš Nova i Sportklub a ne dosadašnji telali Telesport i Pbg Jovan. Ja bih tu sačekao još malo. Edited 2 hours ago by Son_of_a_gun 2
Elevator Operater Posted 30 minutes ago Posted 30 minutes ago Bacene pare ukoliko oko njega ne formiramo kvalitetan, komplementaran roster i ako opet spadnemo na njega kao jedinog pleja u kojeg se mozemo uzdati. A ako je ovo istina, koliko para ce ostati za ostatak rostera. Treba ispratiti i sta ce biti sa Bongom, Braunom, Brunom i Miltonom, koji imaju ugovore za sledecu.
Xpert Posted 15 minutes ago Posted 15 minutes ago Ne slazem se da su bacene pare, jer igraca kao Carlik ne bismo nasli na trzistu. A i nema ih puno tog kvaliteta. Ako se otasarimo Jabaria i negove plate, a mozda i Miltona (mada ce to malo teze ici), verujem da ce biti da se obnovi Bonga (tu je samo pitanje dal on zeli da ostane) i da se ostatak rostera popuni kompetentnim igracima.
ChrisJudd Posted 13 minutes ago Posted 13 minutes ago Ostoja je sad u dobroj poziciji, jer će gazda mu i zalizani drugar dati šta treba da izgleda da je bilo do Željka, što se doduše i prima kod dela navijača. Samo da se spreči jeretička misao da Partizan može biti nezavisan od države i menadžer kombina. Neće dugo još ovo zlo, ali će verovatno zakačiti i sledeću sezonu. Što se tiče derbija, to je prva cela utakmica KKP koju sam pogledao još od prošlog EL derbija (na kome sam i bio uživo). I još mi jasnija grupa vas koja je nastavila da gleda ovo, kapiram da možete da se fokusirate samo na teren i tu se nema kome šta zameriti od ovih što sad igraju za ovu sezonu osim Sterlingu (koji je u najboljem slučaju ekstremno glup). Ja ne mogu da se emotivmo unesem zbog svih dešavanja okolo, osim protiv komšija koji su još gori u tom vankošarkaškom delu, pa mi je baš bilo iskreno drago u četvrtak uveče posle utakmice, mada više zbog njihovog poraza nego zbog naše pobede. Toliko da možda obrišem prašinu sa sezonske i pogledam neku utakmicu do kraja, uz naravno povike zbog kojih regler majstor na arenisport zarađuje za leba.
Recommended Posts