Ne sam Safete Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Radanov fino odradio svoje minute. Da veče bude potpuna Dzabula protiv Unikahe 21p, 5sk, 3as 1
Don Dusko Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 9 minutes ago, Ne sam Safete said: Da veče bude potpuna Dzabula protiv Unikahe 21p, 5sk, 3as I tim mu izgubio.
propolis Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 1 hour ago, Mile1 said: Coach Penjeroja pravi cudesan posao sa vasom ekipom. Svaka cast Što pravi čudesan posao? Pa nije ova ekipa Partizana sastavljena od igrača KK Crnokose, nego od veoma iskusnih i kvalitetnih EL igrača.
Tex_Willer Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Vidim svi ,,zaboravljaju" Lakica, dečko je ušao na -16 i za par minuta( kraj prvog, početak drugog) ekipa je povela, upravo njegovom trojkom, dok odbrana sa njim i Bongom je radila kao sat. Ta kombinacija kad su oni na 3 i 4 je defanzivno bruka jaka... 2
NMX Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) Bgm, pojeli ste ih u drugom. Mislim da je vaš ćelafuto zacementirao mesto kouča za sledeću sezonu i deluje da ima baš finu hemiju u ekipi trenutno edit...nego komšije, jel ovo Ostoja na snimku hehe https://direktno.rs/sport/kosarka/673715/kk-partizan-skandal-oralni-seks-avion.html Edited 12 hours ago by NMX 1
ScepanScekicSto Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago https://sportklub.n1info.rs/kosarka/euroleague/zoran-savic-za-sk-o-misku-raznatovicu-nema-mnogo-gorih-ljudi-od-miska/ hahahahahahahaja pa ja se sprdao, al ono stvarno Joca GM 😂😂😂😂😂😂😂😂
Elevator Operater Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ćacinerija u komentarima linka radi punom parom.
Dzep Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) Kakva utakmica, bilo je potrebno da malo odspavam da bih shvatio šta sam gledao. Kakve dve bipolarne ekipe, prosto je neverovatno da a) smo ušli u utakmicu kao da smo kopali tri dana i b) da nas je Dubai samo pustio u drugom da igramo kako mi želimo, a da smo mi uopšte pogodili nešto. Pohvale za trud, Lakić kralj, lično nas je on pokrenuo. Karlik jednostavno ume, a sa njim u ekipi se svi pomeraju ka svojim prirodnim pozicijama i sve deluje nekako prirodnije, bolje. Brown odigrao odličnu odbranu u drugom poluvremenu, ali jbs takvog lika koji bira protiv koga igra (tačno se videlo da je hteo da igra protiv Andersona/Bejkona/Mekinli Rajta, mora da je neko njihovo interno takmičenje). Bonga najbolji kad treba, u svakom slučaju nakon onakvog prvog poluvremena sigurno potpuno neočekivana pobeda. Ono što mi je takođe bilo neočekivano je da je nepomenik propisno pominjan i to u više navrata, a tako jako da bi regler nije stigao da se utiša potpuno. Ostoja pozdravljen na početku, Paspalj izviždan, Penjaroja gromoglasno ispraćen i svlačionicu, odlično veče. Čak i to što nije bilo puno je bilo top, može da se diše a nema ni smetača... Edited 6 hours ago by Dzep 3
realno *w Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 4 minutes ago, Dzep said: Kakva utakmica, bilo je potrebno da malo odspavam da bih shvatio šta sam gledao. Kakve dve bipolarne ekipe, prosto je neverovatno da a) smo ušli u utakmicu kao da smo kopali tri dana i b) da nas je Dubai samo pustio u drugom da igramo kako mi želimo, a da smo mi uopšte pogodili nešto. Kad se ovakav preokret desi jednom, naravno da možemo dosta da pričamo o padu ekipe protiv koje igramo. Ali kad se ponovi toliko puta, onda se tu već naziru određene zamisli trenera, kao i reakcije ekipe na te zamisli. Nažalost nikako nemam vremena da pogledam neku reprizu, sa premotavnjem odbrana i proučavanjem šta se tu promeni, ali definitivno da Penjarola tu zna da reaguje i poremeti protivnika. Recimo, Hapoel nam je dao 56 poena prvo poluvreme, a drugo 32. Milano 52 u prvom, 33 u drugom. Real još i loš primer, ali opet 43-34, Virtus 48-34, Cedevita u ABA 40-30 i evo sada Dubai ogromnih 47-27. Iako Milano nismo preokrenuli, to je baš dobar primer. Nibo je na poluvremenu imao 15 poena, svaki drugi napad kucanje gde mu je napravljena pozicija da bude potpuno sam. Drugo poluvreme bolje organizovana strana pomoći, konstantno punjenje reketa bez da ispašta odbrana spolja. Rezultat, 0 poena Niba u drugom poluvremenu i Milanovo porađanje poena. I eto juče. Prvi napad odmah lob za Kabengelea, u prvih 10 napada, 9 puta su imali zicer ili otvorenu trojku. Dali su 47 poena za 18 minuta, a onda 27 poena za sledećih 22 minuta. Odjednom puniji reket, a ne trpi toliko odbrana linije za tri, sve drugačije. 5
Recommended Posts