Alek The Great Posted Monday at 04:23 PM Posted Monday at 04:23 PM Ajd jedan oftopik i zavrsavam. Nisam izasao da glasam od 2014e, apolitican sam i umereni pacifista. Ne vidim kako se doslo do zakljucka da pripadam bilo kom jatu.
nemanjaol Posted Monday at 05:46 PM Posted Monday at 05:46 PM 10 hours ago, Barkley#34 said: Kao što rekoh, on ne zna gde je. Samo se vi zajebavajte, covek trazi patike da bi mogao da trenira. Da ne ispadne iz forme Spoiler 😄
Sinnerman Posted Monday at 05:55 PM Posted Monday at 05:55 PM 1 hour ago, Alek The Great said: Ajd jedan oftopik i zavrsavam. Nisam izasao da glasam od 2014e, apolitican sam i umereni pacifista. Ne vidim kako se doslo do zakljucka da pripadam bilo kom jatu. 3 7
Ne sam Safete Posted yesterday at 12:13 PM Posted yesterday at 12:13 PM Sretan rođendan i da nam se vratiš na funkciju koju probereš. 3 7
TripleJ Posted yesterday at 04:45 PM Posted yesterday at 04:45 PM (edited) Dzabula smrsao 4.5kg, eno ga izgleda nikad bollje u Unikahi. Preporodio ga individualni rad u KKP. Edited yesterday at 04:46 PM by TripleJ 4
Don Dusko Posted yesterday at 04:51 PM Posted yesterday at 04:51 PM Nije on maneken pa da mu se gleda linija. Sve ce to pasti u vodu ako nastavi da se raspada.
Alek The Great Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Ne znam dal da navijamo da proigra ili ne. Ako ne proigra ne gine mu neka Kina/Japan dogodine. A ako proigra utripovace da je onaj stari pa mu Azija nece biti opcija. A niko drugi nece da plati ovo sto prima kod nas. 1
Elevator Operater Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Ako ne proigra - smeće od igrača Ako proigra - smeće od čoveka 4
Tex_Willer Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Ne moze on na ovaj pritisak da bude stari, zato obe ruke za Andersona, mada i on ima godina, ali verujem da bi leteo kod nas.
realno *w Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 11 hours ago, Alek The Great said: Ne znam dal da navijamo da proigra ili ne. Ako ne proigra ne gine mu neka Kina/Japan dogodine. A ako proigra utripovace da je onaj stari pa mu Azija nece biti opcija. A niko drugi nece da plati ovo sto prima kod nas. Naravno da navijamo da proigra. Očigledno je da pokazuje znake da želi, prvi snimak iz Španije kad sam video, rekao sam ovaj ima 10kg manje nego kod nas. Iskreno, ne mogu ni da zamislim šta mu je smetalo ovde, al ajde. Uglavnom, da odigra dobro, pa da ga neko pokupi na leto. 1
Alek The Great Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago A sta cemo sa Miltonom, drugim najplacenijim? Kome njega da uvalimo? Decko mi je apsolutna enigma. Ajd posle povrede mu treba vremena, ali onih 15ak utakmica sto je odigrao pre povrede je jedno duplo golo i ne obecava. Iskreno, ne znam ni na kojoj poziciji ga gurati do kraja. Za pleja nema ni skila ni glavu, za dvojku ocajno sutira ove sezone.
Elevator Operater Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Milton u Evropi mora da nadje nacin da Exumuje sa pozicije pleja, tj neka siromasnija verzija toga. Visinu i snagu ima, za onaj Dante odraz ne garantujem (eh..), ali treba da sredi glavu i mentalno dozvoli sebi da non stop ulazi u kontakte, jebali ga oni polu ulazi. On na 2 ne moze da igra jer mu je sut vrlo varljiv.
Dzo23 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Ima visinu i snagu ali je mnogo sporiji. Dante ima elitni prodor čak i za nba nivo, pritom posjeduje tu sportsku drskost. Dečko je bio 5. pik i samo povrede su ga sputale da napravi vrhunsku nba karijeru. Milton je izgubljen u vremenu i prostoru. Na momente pokaže da ima kvalitet ali očigledno i dalje totalno nesnađen. 1
Alek The Great Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Videcemo da li i gde ce ga Djole koristiti. Ali jedno je sigurno - Djole se ne libi da klupira igraca ako ne doprinosi, ma koju platu imao.
Tex_Willer Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 6 hours ago, Elevator Operater said: Milton u Evropi mora da nadje nacin da Exumuje sa pozicije pleja, tj neka siromasnija verzija toga. Visinu i snagu ima, za onaj Dante odraz ne garantujem (eh..), ali treba da sredi glavu i mentalno dozvoli sebi da non stop ulazi u kontakte, jebali ga oni polu ulazi. On na 2 ne moze da igra jer mu je sut vrlo varljiv. Milton je opasno omlohavio u zadnje 3g, a što se tiče suta nije mi jasno sta se desava.
Recommended Posts