Barkley#34 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Zašto narod? U kojoj meri su na ovoj temi i uopšte među grobarijom brojana krvna zrnca? 1
le piaf Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) 1 hour ago, Barkley#34 said: Zašto narod? U kojoj meri su na ovoj temi i uopšte među grobarijom brojana krvna zrnca? Mislio je na cigane 😁 Realno, nas nikad nije zanimalo koje je igrač nacionalnosti, i koliko srbalja ima u ekipi Komšije, sa druge strane, imaju niz pravila i načela ko sve može igrati za Zvezdu, tako da mislim da je Thunder i imao poentu Edited 6 hours ago by le piaf 1
SuperTraktorko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 5 hours ago, le piaf said: Mislio je na cigane 😁 Realno, nas nikad nije zanimalo koje je igrač nacionalnosti, i koliko srbalja ima u ekipi Komšije, sa druge strane, imaju niz pravila i načela ko sve može igrati za Zvezdu, tako da mislim da je Thunder i imao poentu Vise je to izrazeno kod navijaca Zvezde nego Partizana, mislim da je jasno, ali znam dovoljno fanova "sa druge strane brda" koji vole da broje krvna zrnca da (nazalost) ne mogu da se slozim da to navijaca Partizana nikada nije zanimalo.
Recommended Posts