Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 8 hours ago, realno *w said: Ili je možda poenta odati priznanje da su se momci ipak 2 utakmice za redom borili maksimalno, te kreirali najveći povratak kluba u istoriji kluba i drugi najveći u istoriji EL. A moze se reci da ih je u Ip boleo opet qrac da se cimaju i onda krenuli u IIp posle ihaha utakmica da se malo pocimaju plus sto je Hapoelu usla voda u usi sto ste iskoristili.
wrach Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Ovaj skup bednika, na celu sa Ostojom ne zasluzuje podrsku nikad, nigde. Ja da im aplaudiram sada bi bilo kao kada bih pohvalio zenu koja me prevarila s kumom kako je napravila odlicnu sarmu. Kao kada bih prihvatio besplatan rucak u restoranu koji me poslao na ispiranje zbog trovanja. Cast retkim izuzecima, ali ja cu slaviti kada odu iz naseg kluba. Nijedna pobeda ni titula ne brise secanje na to sta nam je skup bednika priredila u ovih par meseci. Edited 1 hour ago by wrach
Tex_Willer Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nama gori spolja igrac, a i na 4 neko je baš potreban. Just now, wrach said: Ovaj skup bednika, na celu sa Ostojom ne zasluzuje podrsku nikad, nigde. Ja da im aplaudiram sada bi bilo kada bih pohvalio zenu koja me prevarila s kumom kako je napravila odlicnu sarmu. Kao kada bih prihvatio besplatan rucak u restoranu koji me poslao na ispiranje zbog trovanja. Cast retkim izuzecima, ali ja cu slaviti kada odu iz naseg kluba. Nijedna pobeda ni titula ne brise secanje na to sta nam je skup bednika priredila u ovih par meseci. Pre svega zbog Lakica,Bruna i Nika treba dati podršku, Lakic mi je baš PARTIZANSTINA na kub, nešto slično Belicu, samo bolju kontrolu emocija ima.
Jakob Aman Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nikola Djurovic 2009. godiste, potpisao prvi profi ugovor.
BattleBender Posted 45 minutes ago Posted 45 minutes ago 1 hour ago, DameTime said: Kakav je ovo argument, možda čovek jednostavno nema toliko vremena za forum? Da ne kažem, jeftino diskreditovanje nečijeg upisa. Kakav argument? Više nego dostojan upisa na koji sam se nadovezao. Mene pitas kakav je to argument, a realnom se ceo post vrti oko premise da izvrce neciji upis, da navodi na neizrecene stvari koje nemaju veze sa time sa time sta taj neko pise. Ne samo sad šta piše nego generalno. Ona The Straw Man fora...
Recommended Posts