realno *w Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Baš problem. A baš gledam na ovom turniru u Italiji, kako lepo funkcioniše sa ekipom, kako se baš vidi da je tu već drugu godinu... Ako je ovo tačno, lagano propuštanje 3 utakmice sa ekipama koje su, barem u najavi, direktni konkuretni. 1
ScepanScekicSto Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Onaj pbg pise da je laksa povreda, da je otputovao u Madrid na snnimanje vezano za sponzore Evrolige
Elevator Operater Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Daj Boze. Stvarno je dosta vise sa povredama...
realno *w Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 minute ago, ScepanScekicSto said: Onaj pbg pise da je laksa povreda, da je otputovao u Madrid na snnimanje vezano za sponzore Evrolige Quote Tyrique Jones, koji ima manjih problema sa povredom, je jutros otputovao za Madrid, gde ga očekuje snimanje aktivnosti vezano za Evroligine sponzore. Nadam se da je tako.
Mrk Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Mozzart pise da je pauza nekih 10-ak dana, Karlik ce biti spreman za sutra.
Shonewizard Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Not great, not terrible što se ono kaže. Tajrik nam u ovoj situaciji treba na maksimalnom broju obrtaja od samog starta, a sada to sigurno neće biti realno.
dekifisher Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Gledam Tajsa juče... doktor. Trebalo mu je dati da sam upiše cifru. Ja se još uvek nadam, juče Miroslav iz Basketball Sphere kaže da nije definitivno da ostaje u Monaku, spominje neki twit. Edited 4 hours ago by dekifisher
Papanikolesku Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 3 hours ago, ScepanScekicSto said: moguce da je istina, nema ga na snimcima sa trening Da, da, vidim da su i pbgovci izbacili. Samo, nisam baš uveren da je samo 10ak dana, on mi kaže da može biti upitan i za početak EL, u zavisnosti koliko je mišić oštećen i da je neophodna određena pauza
Elevator Operater Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, Jakob Aman said: Lovernj je u Bg-u Svake godine.
Recommended Posts