NikadProtivŽelimira Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Moraću da preispitam sve što pišem danas, budući da tradicionalni neistomišljenici izgleda misle slično. 1 2
Wingwalker Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, ScepanScekicSto said: ne zaboravljam... kazem samo... mozda sam naivan... al ovo nije ovde obican angazman... bar nije momenat obican Jedini trener koji je sebi dozvolio luksuz da odbije za redom 3 ili 4 ozbiljne ponude EL timova i bude duži vremenski period bez posla je Paskval. Istovremeno držeći jako visoku cenu. Ali za razliku od Trinkija on ima i EL titulu i 6-7 titula državnih prvenstva, trener godine u EL, Španiji, Grčkoj i Rusiji. Trinki je i nešto stariji i daleko ispod te klase a i zaradio je verovatno tri puta manje para od ovog zanata a ugovor sigurno nihe tanak i do kraja sezone. Tako da... 1
djole Posted 13 minutes ago Posted 13 minutes ago Sta se desava sa tom sednicom UO? Bilo kao odlozeno za ponedeljak, sad odjednom nema nikakvih naznaka kad ce biti?
Alek The Great Posted 2 minutes ago Posted 2 minutes ago Ja bi doveo Kokoskova, dao mu ugovor do kraja sezone i ako napravi skor minimum 15-10 dao ugovor i za sledecu. Mislim da je to fer ponuda.
Recommended Posts