Ne sam Safete Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ali kad gubimo 20 razlike 5 minuta do kraja i cekamo da nam iscuri napad- ranio bih se. I nije prvi put da desava. 1
kendrick duckworth Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Au, kako Δe najebati Pirejci za sve.Β 1 6 2
Luchifer89 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Znali smo da Δe biti kobas blajvatore. Bitno je da naΕ‘ trener spremi dobro ekipu za Pirej, nije u redu da tamo bude 110:54 1
kendrick duckworth Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago TeΕ‘ko je nakon duplog kola odigrati ABA meΔ, kad se protivnik sprema za tebe 7 dana.Β 1 14
Papanikolesku Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 4 minutes ago, Luchifer89 said: Znali smo da Δe biti kobas blajvatore. Bitno je da naΕ‘ trener spremi dobro ekipu za Pirej, nije u redu da tamo bude 110:54 Β OpuΕ‘teno, tek je poΔela sezona.Β Nova ekipa, novi trener, tek treba da se kompletira roster samo budimo guske i trust the process ga gaaa gaaak 2
Xpert Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ove sezone cak i nece biti Groundhog day, vec ce biti kolaps all the way. Β Cak se i rimuje. Eto. 1
Don Dusko Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 7 minutes ago, kendrick duckworth said: TeΕ‘ko je nakon duplog kola odigrati ABA meΔ, kad se protivnik sprema za tebe 7 dana.Β
ScepanScekicSto Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 4 minutes ago, Coz29 said: Sta je ljudi ovde resenje ima li neko ideju Evo izjaavi Zeljko da ne zna ni on sta je.. Β razocaran igracima, zeljom i sl 2
Luchifer89 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 4 minutes ago, Coz29 said: Sta je ljudi ovde resenje ima li neko ideju Oteramo VuΔiΔa, ukinu nam pare, izbace iz EL, odu svi i vratimo Adina Vrabca. Bar neΔemo imati nikakva oΔekivanja 1
Papanikolesku Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 6 minutes ago, ScepanScekicSto said: Evo izjaavi Zeljko da ne zna ni on sta je.. Β razocaran igracima, zeljom i sl Β Divotica π
Luchifer89 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 7 minutes ago, ScepanScekicSto said: Evo izjaavi Zeljko da ne zna ni on sta je.. Β razocaran igracima, zeljom i sl Reci mi samo da si press gledao na Part+ ?
ScepanScekicSto Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 2 minutes ago, Luchifer89 said: Reci mi samo da si press gledao na Part+ ? you tube Β dubai bc
Don Dusko Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Pa cekaj on je te igrace birao.Kao da nije znao za Parkera sta su mu mane a sta prednosti.... 2
mipivi Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago De sme to se kaze...Β Β A evo mu od mene pomoc: kazi parkeru dae slobodan igrac i pocni igras tekme 5 na 5, mesto 4 na 5. Priatno ces se iznenaditi dae lakse tako.Β
Tex_Willer Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ne moze u Partizanu igrati Parker, jednostavno Dzon Braun bi mnogo bolje legao, lelemudi mlohavi nikad nisu niΕ‘ta ovde doneli jebeno.
ScepanScekicSto Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Just now, Jakob Aman said: I ladno ce opet biti 3 8 u el ja sam odavno napisao Β samo korekciia, prosle godine je bioo 2-8
Luchifer89 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 minute ago, Jakob Aman said: I ladno ce opet biti 3 8 u el Samo se Rada neΔe ponovo zajebati 1 8
Coz29 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Pa jebem li ga braco sta da mislim viΕ‘eΒ Β Sa ovom igrom cemo lagano vezati jos 4-5 poraza u El Β I ako se to desi mislim da ce Zeljko sam da batali sve i digne sidro Β Bas ne bih voleo da se to desi
Don Dusko Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Kako mrzim igrace poput Pokusevskog.U teoriji sve imaju za dobrog kosarkasa a u praksi ne vidis nista sem nekih bljeskova na osnovu kojih se nadas daΒ samo sto nije a na kraju balade dobijes jedno veliko nista. 7
Luchifer89 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 4 minutes ago, Coz29 said: Pa jebem li ga braco sta da mislim viΕ‘eΒ Β Sa ovom igrom cemo lagano vezati jos 4-5 poraza u El Β I ako se to desi mislim da ce Zeljko sam da batali sve i digne sidro Β Bas ne bih voleo da se to desi Pa Ε‘ta ako digne sidro?
Jakob Aman Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Protiv Borca i Splita smo dobili trecu cetvrtinu. Tako da nije bas sve tako crno.
Coz29 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 12 minutes ago, Luchifer89 said: Pa Ε‘ta ako digne sidro? Nije u tome poenta, sta ako ode, ko ga jebe u kranju ruku sam je kriv Β Na keca bih pristao da dodje Cavi Paskval Β Ali poenta je makar meni da bi takav odlazak bio sranje kraj price izmedju Zeljka i Partizana.
Recommended Posts