Luchifer89 Posted 32 minutes ago Posted 32 minutes ago 3 minutes ago, ĐĄŃĐ”Đ»Đ°Đ ĐŸŃа said: Zeljko Obradovic koji ima slike sa Vucicem, Dacicem, Dodikom i crnogorskim mafijasima sigurno nije adekvatna osoba za predstaviti ga kao borca protiv korumpiranog sistema, pogotovo sto na racun tog sistema zivi poslednjih 5 godina. Praviti od njega opoziciju jer je jedan jedini put dao kilavu podrsku studentima, a propustio ko zna koliko puta da zastiti svoje navijace koji su prebijani i kidnapovani po tribinama Arene je smejurija. U bilo kojem drugom klubu bi bio jedini odgovorni krivac, ali ne i u ovom nasem ludilu gde je po ko zna koji put predstavljen kao heroj i zrtva, jer kako priznati sebi da najveceg i najboljeg trenera tambura ko god stigne po Evroligi?  Ovo sto vi radite je vredjanje inteligencije svima nama.Â
DameTime Posted 31 minutes ago Posted 31 minutes ago Jbt NMX-e, ko ti je oteo nalog?  Ovde je stvar priliÄno jasna. Iz detalja koje je Ćœeljko sinoÄ izneo, oÄigledno je Ostoja u Partizanu radio ono ĆĄto sns goveda rade svuda gde imaju neki uticaj.  Da su rezultati bolji, stvari se verovatno ne bi odigrale na ovaj naÄin, no biÄe da je dosta tih spoljnih faktora uticalo na situaciju na terenu. To ĆĄto smo mi projektovali na Ćœeljka imunitet i sposobnosti jednog Boga, da on sve sam hendla i odluÄuje u svemu u Partizanu, uopĆĄte ne mora da bude istina. I oÄigledno nije bila.  Ne znam kako istovremeno moĆŸe biti da je Partizan drĆŸavni klub u kom postoji uticaj politike, ali i da politika nije uticala na ovaj rasplet dogaÄaja. PriliÄno kontradiktorno. 5 minutes ago, ĐĄŃĐ”Đ»Đ°Đ ĐŸŃа said: Zeljko Obradovic koji ima slike sa Vucicem, Dacicem, Dodikom i crnogorskim mafijasima sigurno nije adekvatna osoba za predstaviti ga kao borca protiv korumpiranog sistema, pogotovo sto na racun tog sistema zivi poslednjih 5 godina. Praviti od njega opoziciju jer je jedan jedini put dao kilavu podrsku studentima, a propustio ko zna koliko puta da zastiti svoje navijace koji su prebijani i kidnapovani po tribinama Arene je smejurija. U bilo kojem drugom klubu bi bio jedini odgovorni krivac, ali ne i u ovom nasem ludilu gde je po ko zna koji put predstavljen kao heroj i zrtva, jer kako priznati sebi da najveceg i najboljeg trenera tambura ko god stigne po Evroligi?  Ovo sto vi radite je vredjanje inteligencije svima nama.  Hajde konaÄno si zbacio masku tog finog, analitiÄki nastrojenog komĆĄije. 9
ScepanScekicSto Posted 23 minutes ago Posted 23 minutes ago 13 minutes ago, ĐĄŃĐ”Đ»Đ°Đ ĐŸŃа said:   Ovo sto vi radite je vredjanje inteligencije svima nama. pa ti napusti topic.... sto to radis svojoj inteligenciji 13 minutes ago, ĐĄŃĐ”Đ»Đ°Đ ĐŸŃа said:   Ovo sto vi radite je vredjanje inteligencije svima nama. pa ti napusti topic.... sto to radis svojoj inteligenciji 1
Luchifer89 Posted 18 minutes ago Posted 18 minutes ago 3 minutes ago, ScepanScekicSto said: pa ti napusti topic.... sto to radis svojoj inteligenciji pa ti napusti topic.... sto to radis svojoj inteligenciji Toliko mu je uvredjena inteligencija da je zaboravio kako se izlazi sa topika
NMX Posted 15 minutes ago Posted 15 minutes ago 1 minute ago, Barkley#34 said: Ok, a ĆĄta treba raditi? Praviti se blesav?  Rezultati su oÄigledno posledica i vankoĆĄarkaĆĄkih stvari. Dakle, onaj koji je odgovoran za teren je preuzeo odgovornost, a ĆĄta Äemo sa ostalima? Da Äutimo i hvalimo frizuru?  Nemoj Barkli, bar ti nemoj jbt.  Niko ne kaĆŸe da se treba praviti blesav ali paradoksalno vi to radite kupovinom priÄe da su vam za oÄajne partije krive nekoĆĄarkaĆĄke stvari, bukvalno se pravite blesavi. Koje brate nekoĆĄarkaĆĄke stvari? Izostanak Äartera ? Jedan uvaljen igraÄ (pazi sad, svaka jebena ekipa ima uvaljenog igraÄa ili viĆĄe njih, jbg, menadĆŸeri)? LaĆŸ o budĆŸetu? Sve i da je sve to taÄno, vi ste sa ovim rosterom imali skandalozno loĆĄu igru (rezultat je po meni Äak i iznad igre) za koju te stvari nikako ne mogu da budu opravdanje, sem ako neÄemo da se laĆŸemo da bi opravdali jednog i udarili na oÄigledni i easy target u vidu sns bitange. I onda se izostanak rezultata kao direktna odgovornost trenera sns limara. I evo dan posle, apsolutno viĆĄe niko ni sada, niti Äe ikada viĆĄe, priÄati o oÄajnoj igri za koju je jedini krivac Ćœeljko nego o tim nekoĆĄarkaĆĄkim stvarima.  Ali hajde onda, evo joĆĄ nekoĆĄarkaĆĄkih stvari. OtiĆĄao Nilikina da se imaju pare za Bruna. MoguÄe. A istovremeno IfÄe na full payrolu jer nije po meri trenera (koji ga je birao)?. Onda je i to nekoĆĄarkaĆĄka stvar. Je l nekoĆĄarkaĆĄka stvar trpanje para za najskuplje pojaÄanje u istoriji kluba koji je moguÄe i najveÄi fejl? Jel i to Limarovo? I to posle sinoÄne objave viĆĄe niko neÄe pitati i priÄati.  Da me ne shvatiĆĄ pogreĆĄno, uz koliÄinu emocija koja ide uz Äoveka kao ĆĄto je Ćœeljko, ja razumem ovo delimiÄno odsustvo realnosti, ĆŸelju za opravdavanjem i dovoÄenjem u vezu loĆĄih igara i rezultata sa tim nekoĆĄarkaĆĄkim stvarima ali stavite se na stranu i zamislite istu situaciju negde drugo (evo kod nas a nije da nismo imali sve moguÄe scenarije ovog sveta godinama) pa recite koliko je to objektivno.  Moj post na koji se Vrac nadovezao se ticao toga da ne mislim da treba da ĆĄejmujete bivĆĄeg/buduÄeg trenera time ĆĄto mu kaÄite telefon po mreĆŸama ili ga nazivate MiĆĄkovom kurvicom. Äovek vam je u sred nemaĆĄtine doneo, sa sportskog aspekta, moĆŸda i najbolji rezultat u poslednjih 10ak godina shodno timu, ambicijama i takmiÄenjima. I da nije bilo korone prejebao bi i Zvezdu i moguÄe i uzeo EC. Äuj, tuĆŸio vas. TuĆŸioo vas je i Dule, isto za pare koje je zaradio. A takvim ponaĆĄanjem (paljenjem svega, nesmirivanjem strasti) na kraju dana niti Äete oterati SNS upravu (ako iko misli da Äe uprava KKP biti nezavisna od SNSa dok je SNS na vlasti, imam jako loĆĄe vesti za tu osobu) niti Äete vratiti Ćœeljka (niti Äe on doÄi da trenira takav klub, kao ĆĄto nikada i nije). Samo Äete uniĆĄtiti klub koji je, ĆĄto bi se reklo in good standing. Promena toga o Äemu priÄate Äe doÄi kada ode SNS sa vlasti a do tada, jbg - hleba iigara, neĆĄto na ĆĄta ste (smo) svi pristali onda kada je krenula da se sanja Decima, prima kurac palac. 4
TripleJ Posted 9 minutes ago Posted 9 minutes ago Dakle, long story short, nas nikad veci budzet, kako o njemu sa velikim ponosom prica Limar, ipak nije bas tako veliki đ.Â
NikadProtivĆœelimira Posted 9 minutes ago Posted 9 minutes ago Kuka na nemanje para za centra uprkos historijskom 27m budĆŸetu, a doveo mu DĆŸabalebarija.  Kuka na stanje u drĆŸavi, a precednik mu doveo Ekspa i nacionalni stadion.  Nije tako teĆĄko, ali oÄigledno na temu Ćœeljka ObradoviÄa mnoge komĆĄije jednostavno neÄe da vide dublje. I neka ih, ali poĆĄtujte kada vam se to spoÄita.Â
NMX Posted 7 minutes ago Posted 7 minutes ago 18 minutes ago, DameTime said: Ovde je stvar priliÄno jasna. Iz detalja koje je Ćœeljko sinoÄ izneo, oÄigledno je Ostoja u Partizanu radio ono ĆĄto sns goveda rade svuda gde imaju neki uticaj.  Da su rezultati bolji, stvari se verovatno ne bi odigrale na ovaj naÄin, no biÄe da je dosta tih spoljnih faktora uticalo na situaciju na terenu. To ĆĄto smo mi projektovali na Ćœeljka imunitet i sposobnosti jednog Boga, da on sve sam hendla i odluÄuje u svemu u Partizanu, uopĆĄte ne mora da bude istina. I oÄigledno nije bila.  U vaĆĄem klubu se nije desilo ama baĆĄ niĆĄta ĆĄto bi napravilo situaciju zbog koje su rezultati i igra bili katastrofalni. Ovo verujem da je teĆĄko da ponovite ali je tako.  Verujem da je lako da se kupi ta priÄa i opravda voljeno biÄe ali jbg sori, nije tako. Morate pritom da se dogovorite, jel su ga buĆĄili igraÄi, jel ga buĆĄio limar? Ć ta je limarov interes da buĆĄi trenera kad zna da je trener bogu hvala 10000x veÄi od njega i da u direktnom sukobu jedan ide u koĆĄarkaĆĄku legendu a jedan nazad da lepi stranaÄke plakate (ĆĄto Äe se i desiti). Ostoja nije retard da misli da moĆŸe da pobedi u takvom kleĆĄu. PosluĆŸio je kao savrĆĄeno opravdanje za loĆĄe igre i nije mi ga ĆŸao uopĆĄte. MoĆŸe samo da mi bude ĆŸao ĆĄto vi to ne vidite nego kupite priÄu ne bi li opravdali voljenog trenera.  I sad zaista viĆĄe neÄu da piĆĄem niĆĄta ovde, em je nemoguÄe diskutovati bez da dobijeĆĄ ko ti oteo nalog ili nedobronamerni komĆĄija ili ĆĄta veÄ, em je nemoguÄe da vi tako ostraĆĄÄeni skinete malo te naoÄare.  Over and out
wrach Posted 5 minutes ago Posted 5 minutes ago 26 minutes ago, NMX said:  Ovako kako napises ispada da cistite klub od SNSa jer nema rezultata i losa je igra inace istog ciscenja ne bi bilo  Ja stvarno ne znam gde sam ja to napisao, moguce da si lose interpretirao. Nasa igra je losa zbog niza faktora, u koje ulazi i trenersko vodjenje, za koje je trener preuzeo odgovornost i dao neopozivu ostavku.  Zasto nam je sad dunulo da cistimo klub? Zato sto je Zeljko izneo cinjenice koje ukazuju: Da je klub lose vodjen Da je tim bio saboritan Da je on onemogucen da se bavi samo trenerskim poslom Da SNS klika, ne da ne obezbedjuje ogroman novac (kako se ovde cesto ucitava) vec krade novac iz kluba A jos gore, kradu novac svih ljudi koji su platili sezonske, troskove obrade, clanstvo, part+ itd. Zato sto je sportska strana sezone gotova, pa imamo priliku da se pozabavimo nesportskom  1
Dzep Posted just now Posted just now @NMXÂ znaĆĄ kako, naĆĄ je klub, ako iko ima pravo da ga uniĆĄti, to smo mi. Na stranu ĆĄto ne mislim da je tako lako 'uniĆĄtiti' jedan toliko ukorenjeni klub. Â Koliko ja vidim, zahtevi su jasni - Ostoja out, novi predsednik, updejtovana uprava kao i ciljevi za ovu i narednu sezonu, novi (stari?) trener. Â Ć to je najvaĆŸnije, i na Äemu insistiram odavno, apsolutna transparentnost. U naĆĄem klubu, na ĆŸalost, skoro niĆĄta nije bilo transparentno, i pored truda marketinga da to tako prikaĆŸe.
Recommended Posts