Luchifer89 Posted 17 minutes ago Posted 17 minutes ago 3 minutes ago, Š”ŃŠµŠ»Š°Š Š¾ŃŠ° said: Zeljko Obradovic koji ima slike sa Vucicem, Dacicem, Dodikom i crnogorskim mafijasima sigurno nije adekvatna osoba za predstaviti ga kao borca protiv korumpiranog sistema, pogotovo sto na racun tog sistema zivi poslednjih 5 godina. Praviti od njega opoziciju jer je jedan jedini put dao kilavu podrsku studentima, a propustio ko zna koliko puta da zastiti svoje navijace koji su prebijani i kidnapovani po tribinama Arene je smejurija. U bilo kojem drugom klubu bi bio jedini odgovorni krivac, ali ne i u ovom nasem ludilu gde je po ko zna koji put predstavljen kao heroj i zrtva, jer kako priznati sebi da najveceg i najboljeg trenera tambura ko god stigne po Evroligi? Ā Ovo sto vi radite je vredjanje inteligencije svima nama.Ā
DameTime Posted 17 minutes ago Posted 17 minutes ago Jbt NMX-e, ko ti je oteo nalog?Ā Ā Ovde je stvar priliÄno jasna. Iz detalja koje je Željko sinoÄ izneo, oÄigledno je Ostoja u Partizanu radio ono Å”to sns goveda rade svuda gde imaju neki uticaj.Ā Ā Da su rezultati bolji, stvari se verovatno ne bi odigrale na ovaj naÄin, no biÄe da je dosta tih spoljnih faktora uticalo na situaciju na terenu. To Å”to smo mi projektovali na Željka imunitet i sposobnosti jednog Boga, da on sve sam hendla i odluÄuje u svemu u Partizanu, uopÅ”te ne mora da bude istina. I oÄigledno nije bila. Ā Ne znam kako istovremeno može biti da je Partizan državni klub u kom postoji uticaj politike, ali i da politika nije uticala na ovaj rasplet dogaÄaja. PriliÄno kontradiktorno. 5 minutes ago, Š”ŃŠµŠ»Š°Š Š¾ŃŠ° said: Zeljko Obradovic koji ima slike sa Vucicem, Dacicem, Dodikom i crnogorskim mafijasima sigurno nije adekvatna osoba za predstaviti ga kao borca protiv korumpiranog sistema, pogotovo sto na racun tog sistema zivi poslednjih 5 godina. Praviti od njega opoziciju jer je jedan jedini put dao kilavu podrsku studentima, a propustio ko zna koliko puta da zastiti svoje navijace koji su prebijani i kidnapovani po tribinama Arene je smejurija. U bilo kojem drugom klubu bi bio jedini odgovorni krivac, ali ne i u ovom nasem ludilu gde je po ko zna koji put predstavljen kao heroj i zrtva, jer kako priznati sebi da najveceg i najboljeg trenera tambura ko god stigne po Evroligi? Ā Ovo sto vi radite je vredjanje inteligencije svima nama.Ā Ā Hajde konaÄno si zbacio masku tog finog, analitiÄki nastrojenog komÅ”ije. 7
ScepanScekicSto Posted 8 minutes ago Posted 8 minutes ago 13 minutes ago, Š”ŃŠµŠ»Š°Š Š¾ŃŠ° said: Ā Ā Ovo sto vi radite je vredjanje inteligencije svima nama.Ā pa ti napusti topic.... sto to radis svojoj inteligenciji 13 minutes ago, Š”ŃŠµŠ»Š°Š Š¾ŃŠ° said: Ā Ā Ovo sto vi radite je vredjanje inteligencije svima nama.Ā pa ti napusti topic.... sto to radis svojoj inteligenciji
Luchifer89 Posted 4 minutes ago Posted 4 minutes ago 3 minutes ago, ScepanScekicSto said: pa ti napusti topic.... sto to radis svojoj inteligenciji pa ti napusti topic.... sto to radis svojoj inteligenciji Toliko mu je uvredjena inteligencija da je zaboravio kako se izlazi sa topika
NMX Posted just now Posted just now 1 minute ago, Barkley#34 said: Ok, a Å”ta treba raditi? Praviti se blesav? Ā Rezultati su oÄigledno posledica i vankoÅ”arkaÅ”kih stvari. Dakle, onaj koji je odgovoran za teren je preuzeo odgovornost, a Å”ta Äemo sa ostalima? Da Äutimo i hvalimo frizuru? Ā Nemoj Barkli, bar ti nemoj jbt. Ā Niko ne kaže da se treba praviti blesav ali paradoksalno vi to radite kupovinom priÄe da su vam za oÄajne partije kriveĀ nekoÅ”arkaÅ”keĀ stvari, bukvalno se pravite blesavi. Koje brate nekoÅ”arkaÅ”ke stvari? Izostanak Äartera ? Jedan uvaljen igraÄ (pazi sad, svaka jebena ekipa ima uvaljenog igraÄa ili viÅ”e njih, jbg, menadžeri)? Laž o budžetu? Sve i da je sve to taÄno, vi ste sa ovim rosterom imali skandalozno loÅ”u igru (rezultat je po meni Äak i iznad igre) za koju te stvariĀ nikako ne mogu da budu opravdanje, sem ako neÄemo da se lažemo da bi opravdali jednog i udarili na oÄigledni i easy target u vidu sns bitange. I onda se izostanak rezultata kao direktna odgovornost treneraĀ sns limara. I evo dan posle, apsolutno viÅ”e niko ni sada, niti Äe ikada viÅ”e, priÄati o oÄajnoj igri za koju je jedini krivac Željko nego o tim nekoÅ”arkaÅ”kim stvarima. Ā Ali hajde onda, evo joÅ” nekoÅ”arkaÅ”kih stvari. OtiÅ”ao Nilikina da se imaju pare za Bruna. MoguÄe. A istovremeno IfÄe na full payrolu jer nije po meri trenera (koji ga je birao)?. Onda je i to nekoÅ”arkaÅ”ka stvar. Je l nekoÅ”arkaÅ”ka stvar trpanje para za najskuplje pojaÄanje u istoriji kluba koji je moguÄe i najveÄi fejl? Jel i to Limarovo? I to posle sinoÄne objave viÅ”e niko neÄe pitati i priÄati. Ā Da me ne shvatiÅ” pogreÅ”no, uz koliÄinu emocija koja ide uz Äoveka kao Å”to je Željko, ja razumem ovo delimiÄno odsustvo realnosti, želju za opravdavanjem i dovoÄenjem u vezu loÅ”ih igara i rezultata sa timĀ nekoÅ”arkaÅ”kimĀ stvarima ali stavite se na stranu i zamislite istu situaciju negde drugo (evo kod nas a nije da nismo imali sve moguÄe scenarije ovog sveta godinama) pa recite koliko je to objektivno. Ā Moj post na koji se Vrac nadovezao se ticao toga da ne mislim da treba da Å”ejmujete bivÅ”eg/buduÄeg trenera time Å”to mu kaÄite telefon po mrežama ili ga nazivate MiÅ”kovom kurvicom. Äovek vam je u sred nemaÅ”tine doneo, sa sportskog aspekta, možda i najbolji rezultat u poslednjih 10ak godina shodno timu, ambicijama i takmiÄenjima. I da nije bilo korone prejebao bi i Zvezdu i moguÄe i uzeo EC. Äuj, tužio vas. Tužioo vas je i Dule, isto za pare koje je zaradio. A takvim ponaÅ”anjem (paljenjem svega, nesmirivanjem strasti) na kraju dana niti Äete oterati SNS upravu (ako iko misli da Äe uprava KKP biti nezavisna od SNSa dok je SNS na vlasti, imam jako loÅ”e vesti za tu osobu) niti Äete vratiti Željka (niti Äe on doÄi da trenira takav klub, kao Å”to nikada i nije). Samo Äete uniÅ”titi klub koji je, Å”to bi se reklo in good standing.Ā Promena toga o Äemu priÄate Äe doÄi kada ode SNS sa vlasti a do tada, jbg - hleba iigara, neÅ”to na Å”ta ste (smo) svi pristali onda kada je krenula da se sanja Decima, prima kurac palac.Ā
Recommended Posts