Papanikolesku Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Sad kad je Makabi preuzeo "veฤi deo" Ifeove plate, nema prepreka da se dovede igraฤ koji fali. Ili opet nema love, zavrnuo derpe slavinu za KKP? Nema veze, drลพimo glavu iznad vode dok se ne vrati Karlik ๐ซ ย Gaaa gaa gaaak ๐ฆ
Ne sam Safete Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Ja sam joลก uvjek u ovom stanju ย ย ย Edited 2 hours ago by Ne sam Safete 1 1 1
Krle Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Nekako mi je utisak da je Partizan sinoc morao da dobije u onakvoj utakmici, iako je jako tesko pobediti u Pireju s obzirom na domacinsko sudjenje koje imaju tamo. Barcokas je uzasno vodio mec, Furnije ocigledno nije bio potpuno spreman, ali je covek zaboravio na klupi Pitersa koji je mozda i najbolji suter sa pozicije 4 u Evropi i igrao sa nekim petorkama koje ne bi napravile razliku ni u Evrokupu. Onakva serija promasenih zicera je prelomila da mec ode na stranu Olimpijakosa. Vidim da mnogi kritikuju sudjenje koje po meni nije bilo tako strasno, ok jeste razlika u bacanjima bila velika, ali meni je to glup parametar za pracenje, jer su imali 15 ofanzivnih skokova i sa onakvim kamenjarskim petorkama su dosta vise isli na unutrasnju igru (bilo je i nekih domacinskih odluka). ย Sad sledi Monako koji je po meni za ovakav Partizan mnogo tezi protivnik od Olimpijakosa, em zbog trenutka u kom dolazi mec, em zbog toga sto Monako ima mnogo bolju kreaciju i 1 vs 1 igru sa pozicija 1 i 2 i veoma su cvrsta ekipa. Neko rece da ce Zeljko dobro spremiti mec, jer nema utakmica do tad i Spanulis je sa druge strane, ali i taj Spanulis ima motiv da pobedi Zeljka. Sigurno ce biti tesko, ali ne i nemoguce pobediti, jednostavno je takva liga da svako svakog moze da dobije.
MikiMilane Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Quote U jeku tendencije da se sve nedaฤe u ovdaลกnjoj koลกarci objasne kroz prizmu nedostatka domaฤih igraฤa u timovima, Partizan je dolio ulje na vatru. Meฤ u dvorani โMira i prijateljstvaโ su crno-beli odigrali bez ikakvog doprinosa srpskih pojedinaca โย Mitar Boลกnjakoviฤ,ย Aleksej Pokuลกevskiย iย Arijan Lakiฤย nisu dobili ni sekund! ย Srpska koลกarka at its finest !
Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, MikiMilane said: ย Srpska koลกarka at its finest ! Nisu dobili zato sto ih neko mrzi vec sto nemaju kvaliteta. 2 1 1
Luchifer89 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 25 minutes ago, Ne sam Safete said: Ja sam joลก uvjek u ovom stanju ย ย ย ล to kaลพe Papadubi - ja bi ubio svakog ko ne uzima lekove za smirenje u danaลกnje vreme 1
Angola Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Spasa nam nema, propasti necemo. Veoma smo losi, i to stoย se drzimo veci deo utakmice, nista nam ne znaci, zato sto kad treba da lepo zavrsimo, mi tri napada odigramo na amaterskom nivou. Ovakav Olimpijakos je truba od ekipe. Bez mozga i bez kreacije.ย ย
Tex_Willer Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Problem najveฤi je to ลกto mi i pored perioda sjajne odbrane primamo poene, to bude iz skoka, odbijanaca, davanja trojki od strane kamenjara( iz ne lakih pozicija). 1
mipivi Posted 52 minutes ago Posted 52 minutes ago I taj gif trae 5 godinaย ย Sinoc mie fakat prekurcio viseย ย Dosta. Imam ija dusu.ย
jedibojan Posted 2 minutes ago Posted 2 minutes ago Ako 4 godine ponavljas "nadam se da nisam u pravu", sanse su - na zalost - da si ipak u pravu...
Recommended Posts