Ne sam Safete Posted yesterday at 06:00 PM Posted yesterday at 06:00 PM Ali kad gubimo 20 razlike 5 minuta do kraja i cekamo da nam iscuri napad- ranio bih se. I nije prvi put da desava. 1
kendrick duckworth Posted yesterday at 06:00 PM Posted yesterday at 06:00 PM Au, kako Δe najebati Pirejci za sve.Β 1 6 2
Luchifer89 Posted yesterday at 06:01 PM Posted yesterday at 06:01 PM Znali smo da Δe biti kobas blajvatore. Bitno je da naΕ‘ trener spremi dobro ekipu za Pirej, nije u redu da tamo bude 110:54 1
kendrick duckworth Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago TeΕ‘ko je nakon duplog kola odigrati ABA meΔ, kad se protivnik sprema za tebe 7 dana.Β 1 15
Papanikolesku Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 4 minutes ago, Luchifer89 said: Znali smo da Δe biti kobas blajvatore. Bitno je da naΕ‘ trener spremi dobro ekipu za Pirej, nije u redu da tamo bude 110:54 Β OpuΕ‘teno, tek je poΔela sezona.Β Nova ekipa, novi trener, tek treba da se kompletira roster samo budimo guske i trust the process ga gaaa gaaak 2
Xpert Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Ove sezone cak i nece biti Groundhog day, vec ce biti kolaps all the way. Β Cak se i rimuje. Eto. 1
Don Dusko Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 7 minutes ago, kendrick duckworth said: TeΕ‘ko je nakon duplog kola odigrati ABA meΔ, kad se protivnik sprema za tebe 7 dana.Β
ScepanScekicSto Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 4 minutes ago, Coz29 said: Sta je ljudi ovde resenje ima li neko ideju Evo izjaavi Zeljko da ne zna ni on sta je.. Β razocaran igracima, zeljom i sl 2
Luchifer89 Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 4 minutes ago, Coz29 said: Sta je ljudi ovde resenje ima li neko ideju Oteramo VuΔiΔa, ukinu nam pare, izbace iz EL, odu svi i vratimo Adina Vrabca. Bar neΔemo imati nikakva oΔekivanja 1
Papanikolesku Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 6 minutes ago, ScepanScekicSto said: Evo izjaavi Zeljko da ne zna ni on sta je.. Β razocaran igracima, zeljom i sl Β Divotica π
Luchifer89 Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 7 minutes ago, ScepanScekicSto said: Evo izjaavi Zeljko da ne zna ni on sta je.. Β razocaran igracima, zeljom i sl Reci mi samo da si press gledao na Part+ ?
ScepanScekicSto Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 2 minutes ago, Luchifer89 said: Reci mi samo da si press gledao na Part+ ? you tube Β dubai bc
Don Dusko Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Pa cekaj on je te igrace birao.Kao da nije znao za Parkera sta su mu mane a sta prednosti.... 2
mipivi Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago De sme to se kaze...Β Β A evo mu od mene pomoc: kazi parkeru dae slobodan igrac i pocni igras tekme 5 na 5, mesto 4 na 5. Priatno ces se iznenaditi dae lakse tako.Β
Tex_Willer Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Ne moze u Partizanu igrati Parker, jednostavno Dzon Braun bi mnogo bolje legao, lelemudi mlohavi nikad nisu niΕ‘ta ovde doneli jebeno.
ScepanScekicSto Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Just now, Jakob Aman said: I ladno ce opet biti 3 8 u el ja sam odavno napisao Β samo korekciia, prosle godine je bioo 2-8
Luchifer89 Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 1 minute ago, Jakob Aman said: I ladno ce opet biti 3 8 u el Samo se Rada neΔe ponovo zajebati 1 10
Coz29 Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Pa jebem li ga braco sta da mislim viΕ‘eΒ Β Sa ovom igrom cemo lagano vezati jos 4-5 poraza u El Β I ako se to desi mislim da ce Zeljko sam da batali sve i digne sidro Β Bas ne bih voleo da se to desi
Don Dusko Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Kako mrzim igrace poput Pokusevskog.U teoriji sve imaju za dobrog kosarkasa a u praksi ne vidis nista sem nekih bljeskova na osnovu kojih se nadas daΒ samo sto nije a na kraju balade dobijes jedno veliko nista. 8
Luchifer89 Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 4 minutes ago, Coz29 said: Pa jebem li ga braco sta da mislim viΕ‘eΒ Β Sa ovom igrom cemo lagano vezati jos 4-5 poraza u El Β I ako se to desi mislim da ce Zeljko sam da batali sve i digne sidro Β Bas ne bih voleo da se to desi Pa Ε‘ta ako digne sidro?
Jakob Aman Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Protiv Borca i Splita smo dobili trecu cetvrtinu. Tako da nije bas sve tako crno.
Coz29 Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 12 minutes ago, Luchifer89 said: Pa Ε‘ta ako digne sidro? Nije u tome poenta, sta ako ode, ko ga jebe u kranju ruku sam je kriv Β Na keca bih pristao da dodje Cavi Paskval Β Ali poenta je makar meni da bi takav odlazak bio sranje kraj price izmedju Zeljka i Partizana.
Recommended Posts