Papanikolesku Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 7 minutes ago, ScepanScekicSto said: to je to... samo mi reci... kojih je to 4-5 imena? Besi? Precious? Bamba? pri cemu ovaj poslednji sifurno nije iz grupe "necemo dovoditi bilo koga" Ne znam više Šćepane, ima par imena koja imaju kapacitet da podignu plafon ekipi, redom Achiuwa, Besi, Sarr, meni je zanimljiv i Colin Castelton ali za sad nije katovan, možda se izbori za two way. Bamba je taj peti, u teoriji ima doslovno sve što nam treba u praksi nema ništa - jer je glupan. Edited 4 hours ago by Papanikolesku 2
Jakob Aman Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 4 hours ago, Barkley#34 said: Aman, brate, zbog izraza "kreiraj". Uglavnom se to koristi za one koji kreiraju igru za druge. Naravno, može da se koristi i za one koji pomažu da se igra u napadu "otčepi", iz čega se otvaraju razne opcije a Vaš je baš takav. Međutim, nije mi asocijacija za izraz kreirati. Dobro, brate 😄
La mano de Dios Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Slazem se sa svim sto je @Papanikolesku rekao. Ja cu dodati samo da se nadam nekim cudom da se gleda i pozicija 1 i da tu ima neke nade za potpis.
bungalov Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Slede dve moguce price u narednim mesecima: 1. Vidite da smo znali da moze bez jos jednog centra, struka smo mi. 2. Videlo se odmah u junu da nam nedostaje jos jedan centar ali trzistevisokih igraca je bilo nepovoljno ovog leta. Bice bolje sledece godine. Edited 2 hours ago by bungalov
realno *w Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Čak nije problem što imamo jednog centra, nego što i taj jedan prečesto ima padove motivacije, koncentracije... Onaj prazan period protiv Baskonije je u dobroj meri bila njegova zasluga. Uopšte nije pitanje može li se ovako, odgovor je sasvim očigledan - ne može. Edited 1 hour ago by realno *w 1
Stiletto Posted 49 minutes ago Posted 49 minutes ago Karlik i Sterling izašli sat vremena ranije na teren da se raspucavaju.
Stiletto Posted 29 minutes ago Posted 29 minutes ago Ako sastav objavljen na semaforu ne laže, večeras bez Džabarija. Jedanaest igrača na spisku.
Recommended Posts