Jump to content

𝑫𝒆𝒄𝒊𝒎𝒂 - end of an era (KKP 2025/26)

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, ScepanScekicSto said:

Da li ste 100% sigurni da Hakinen ne moze dobiti ni minut u EL za jedno mesec dva?

Mislim da ce mu Zeljko za manje od mesec dana dati koji minut u EL, ÄŤak sta vise, mogu da se kladim

Posted

Mislim da ne treba biti kritičan prema Miki večeras. Nije mi izgledao kao da nas časti prisustvom nego je bio upravo ono što jeste, uprkos nakurčenom stavu - pogubljeni klinac koji još ne zna gde je. Upao pre pet dana među odrasle ljude, kod zajebane trenerske glave, u novoj zemlji koja je sve samo ne njemu bliska. Videlo se da nema pojma kretnje u oba smera, što je normalno, pa nije previše ni filozofirao niti se otimao oko lopte, nego je pokušavao da iskoristi svoje dimenzije. 

Pre neki dan sam pročitao da ne zna ni ko je Veseli, dakle slabo šta zna o Evro košarci. Definitivno je s Marsa pao, nisu ga slučajno roditelji poslali ovde da ga oblikujemo.

Pritom, uopšte nisam fan njegovog dosadašnjeg stava. Falilo je da igra protiv neke naše čvršće reprezentacije od ranije pa da par puta završi u reklamama, nešto bi naučio.

• Like 1