Hertzog Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago O sve t je8em pa jel moguce. Nisam Landov fan, al ovo je bas bezveze Ma daj jbt, kakve su ovo fore. Njegov tim zajebao i ti mu vracas poziciju da kao bude fer. Gasim ovo woke sranje
greenenvy Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Ovo je bila glupost bas. Razumem za ono iz Madjarske prosle godine, ali opet brate. Nisi ti kriv sto su oni sjebali stop skroz. WTF
alberto.ascari Posted 21 hours ago Author Posted 21 hours ago Pit stop is racing - courtesy of Oscar Piastri😃
Hertzog Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Dabogda im Max uzeo vozacku titulu. Jbt, nerealno sta radis vodecem u sampionatu. Klosarluk nevidjeni
alberto.ascari Posted 21 hours ago Author Posted 21 hours ago 4 minutes ago, Hertzog said: Dabogda im Max uzeo vozacku titulu. Jbt, nerealno sta radis vodecem u sampionatu. Klosarluk nevidjeni Britanac u britanskom timu. Onaj drugi je potomak engleskih kurvi i secikesa.
Nicklord Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Neverovatno kako loše Meklaren radi komunikaciju sa vozačima i dalje a već su se opekli više puta
Xpert Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Trebalo je Norris prvi da ode u box i mirna backa. Ovako su sami iskomplikovali situaciju i Marfi uleteo u 'pravi' cas. P.S. Max zaista doktorska voznja. Biti ispred dominantnog McLarena za skoro 20s. Kapa dole. 1
Hertzog Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 4 minutes ago, alberto.ascari said: Britanac u britanskom timu. Onaj drugi je potomak engleskih kurvi i secikesa. Nek se napuse qrca secikesi. Bas me za ima da je situacija bila obrnuta da li bi se naredilo Landu da vrati poziciju i da li bi to Lando uradi. Serem ti se na britansku aristokratiju, nema vecih go*ana od britanaca. 4
alberto.ascari Posted 21 hours ago Author Posted 21 hours ago Voleo bih da Oscar uzme titulu i ode iz tima. 3
Downforce Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Prespavao sam dobar deo trke. Strasno koliko je dosadno. I to na ovakvoj stazi. Ja stvarno ne kapiram ovakav izbor guma za vikend. Pa daj jbt bar neke koje se trose. Ljudi na crvenim i zutim odvezli celu trku sa jednim pitom.
Recommended Posts