McLeod Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 57 minutes ago, Beonegro said: Ne znam da li postoji ekipa na turniru koja može da na Luki mijenja 3 igrača kao što Italija može Nianga, Thompsona i Pajolu. Istovremeno je ostatak Italije bolji 30 poena od ostatka Slovenije. Meni italijanska igra nista bolje ne izgleda od slovenacke, a ono sto su Slovenci sinoc odigrali Italijani ne mogu. Sto se tice ove trojica, otresce ih Luka kao slince
Beonegro Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 45 minutes ago, McLeod said: Meni italijanska igra nista bolje ne izgleda od slovenacke, a ono sto su Slovenci sinoc odigrali Italijani ne mogu. Sto se tice ove trojica, otresce ih Luka kao slince Italija je druga najbolja odbrana na prvenstvu, Slovenija poslednja u Last 16
McLeod Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Ja bih rekao da je vise do hrkljusa koji se igrao u toj grupi ali bumo vidli
Chaos Is Me Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 5 hours ago, Zvezdaš96 said: Da ne spominjem da osim Fontekia iz ove italijanske ekipe ne racunajuci penzionera Galinarija, ostali igraci ne bi mogli ni u prvoj petorci Zvezde, cak vecina ni u 12 u Zvezdi koja nije ni medju 8 favorita u Evroligi... Italijani nemaju prosto igraca koji na ovom turniru svaki mec postize preko 15, ili preko 20 poena, cak i Fontekio je imao utakmicu sa 0/8 ili 1/12 Čestitam, ti si jedini lik na ovom forumu čijem bi svakom postu na košarci dao minus, da postoji. Btw, Melli i Thompson bi bili u prvoj petorci Zvezde. 3 1
Zvezdaš96 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 hour ago, Chaos Is Me said: Čestitam, ti si jedini lik na ovom forumu čijem bi svakom postu na košarci dao minus, da postoji. Btw, Melli i Thompson bi bili u prvoj petorci Zvezde. *Bih
Recommended Posts